Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Megye I.: Fazekas István tippjei a hétvégére

Több érdekes, az alsó- és felsőház alakulását is befolyásoló mérkőzés vár ránk a Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A játéknap találkozóira ezúttal Fazekas István (44,), a megyei II. osztályú Kiskundorozsma edzője tippelt.


Makó FC (5.)–UTC (3.)
Szombat, 17 óra, Makó, vezeti: Kovács Attila (Bánáthy, Kószó): – Ezen a mérkőzésen bármi lehet, hiszen mindkét edző rendesen felkészíti a csapatát, és mindkettő játékos futballt játszik. Benne lehet a sok gól a mérkőzésben, és szerintem az UTC győz.

Ásotthalom (10.)–Szentesi Kinizsi (12.)
Szombat, 17 óra, Ásotthalom, vezeti: Gera Ferenc (Takács J., Gáleg): – A hazaiak gyengélkednek, és ugyan otthon játszanak, de bravúrral a Szentes megszerzi a három pontot.

Algyő (8.)–Csanádpalota (6.)
Szombat, 17 óra, Algyő, vezeti: Telek András (Petrovszki, Zacsok I.): – Ezen a meccsen egyértelmű hazai siker várok, mert a Csanádpalota inkább otthon „szúrós".

Tisza Volán (1.)–HFC (4.)
Szombat, 17 óra, Szeged, Felső Tisza- parti stadion, vezeti: Borbás Bottyán (Szeles, Dobai): – Bármilyen bajnokságban, bárhol is találkoznak egymással ezek a csapatok, minden előfordulhat. A HFC-nek az élete múlik azon, hogy nyerjen, és győzelmi kényszerben van. A Tisza Volán egységes, nyugodt a háttere, a HFC viszont hektikus. Döntetlent érzek, nem látom, merre billenhet a mérleg nyelve.

Csongrád (11.)–SZVSE (13.)
Szombat, 17 óra, Csongrád, vezeti: Csöngető Endre (Bán I., Kőhalmi A.): – A Csongrád és az SZVSE is rapszodikusan szerepel, viszont azért teszek a hazaiakra, mert otthon játszanak.

FK 1899 Szeged (9.)–Mórahalom (2.)
Szombat, 19 óra, Szeged, Felső Tisza-parti stadion, vezeti: Rácz Béla (Garai, Szabó G.): – Attól függetlenül, hogy az FK 1899 Szeged sűrűn szerzett meglepetést, mégis azt várom, hogy a Mórahalom megnyeri a meccset. A vendégek a megye egyik legegységesebb csapatát alkotják, motiváltak, játsszák a futballt, míg a hazaiak erős középcsapatot képviselnek.

Nagymágocs (16.)–Kistelek (15.)
Vasárnap, 17 óra, Nagymágocs, vezeti: Borbás Bottyán (Soós, Fodor L.): – Csak azért mondom, hogy a tabellazáró együttesek közül a Nagymágocs nyer, mert otthon játszik. A Kistelek ezer sebből vérzik.

Sándorfalva (14.)–Tápé (7.)
Vasárnap, 17 óra, Sándorfalva, vezeti: Csamangó Tamás (Bánáthy, Stetakovics): – Mindkét csapatnál nagy változások voltak a tavaszi szezonban, közülük inkább a Tápé jött ki jobban belőle, hiszen gyűjtögeti a pontokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aquatlon: vásárhelyi sikerek

A közelmúltban megyei aquatlonversenyt rendeztek Vásárhelyen, amelyen a helyi HSÚVC juniorcsapata is elindult, és szép sikereket értek el Nagy Árpád és Ménesi Adrienn edző tanítványai. Tovább olvasom