Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Megyeegy: Papp Róbert tippel a hétvégére

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság a 17. fordulóval folytatódik. A játéknap mérkőzéseire a Szeol SC erőnléti edzője, Papp Róbert tippelt.

A kínálatban több érdekes összecsapás is szerepel: ilyen a Tisza Volán és a Makó, a Mórahalom és az Ásotthalom, valamint a HFC csanádpalotai meccse.

Tisza Volán (1.)–Makó (5.)
Szombat, 14.30, Szeged, vezeti: Csöngető Endre (Boros, Gáleg): – Határozott egyest várok a mérkőzéstől. Hogy miért? Mert a Volán a legjobb keretű együttes, amelynek muszáj bajnokságot nyernie.

Szentesi Kinizsi (14.)–SZVSE (11.)
Szombat, 14.30, Szentes, vezeti: Soós István (Fodor L., Kócsó): – Nagyon kemény a helyzet: a szívem kettest mondana, de egyes lesz, mert a Szentes erősödött, míg az SZVSE keresi az útját.

Csanádpalota (9.)–HFC (2.)
Szombat, 14.30, Csanádpalota, vezeti: Kovács Attila (Gera, Kasza L.): – Új seprű jól seper: Lóczi István bemutatkozó meccsétől HFC-győzelmet várok. Nem lesz egyszerű...

Mórahalom (4.)–Ásotthalom (6.)
Szombat, 14.30, Mórahalom, vezeti: Stefánovits István Gábor (Allaga, Garai): – A szomszédvárak meccse mindig pikáns, és ennek a párharcnak is voltak a múltban érdekes eseményei, de egyest tippelek.

Algyő (10.)–Sándorfalva (13.)
Szombat, 14.30, Algyő, vezeti: Gyuga Zsolt (György, Fehér): – Nagy meccs lesz! Sándorfalván minőségi légiósok érkeztek, ennek ellenére azt várom, hogy az Algyő behúzza a találkozót, mert rutinosabb és összeszokottabb csapat.

FK 1899 Szeged (8.)–Csongrád (12.)
Szombat, 19 óra, Szeged, vezeti: Bán Imre (Kőhalmi, Takács J.): – Az FK 1899 Szeged a műfüvön és a villanyvilágítás mellett mindig gyors, jó iramú mérkőzésket vív, általában győzelmi eséllyel. Így lesz most is.

Kistelek (15.)–UTC (3.)
Vasárnap, 14.30, Kistelek, vezeti: Vereska Mátyás (Kovács A., Juhász M.): – UTC-sikert várok. A Kisteleknek kellenek a pontok, ha el akar kerülni a kieső helyről, de az újszegediek az átalakulás után is esélyesebbek.

Nagymágocs (16.)–Tápé (7.)
Vasárnap, 14.30, Nagymágocs, vezeti: Kócsó Tibor (Szeles, Bartucz): – Ha már a Szentest nem verte meg a Tápé, a Nagymágocsot muszáj lesz legyőznie. A hazaiaknak szinte már csak a tisztes helytállás tűnik elérhető célnak ebben a bajnokságban – nem megbántva őket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentes: vajon győztes hétvége lesz?

Ismét vízilabdás szombat lesz Szentesen: a női és a férficsapat is hazai környezetben játszik. Tovább olvasom