Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Megyeegy: Retek Flórián tippel a hétvégére

A Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a 21. forduló következik.
A játéknap találkozóira a megyei II. osztályban ötödik Bordány játékos-edzője, Retek Flórián (29) tippel, aki több együttesről is mint egykori labdarúgója beszélt. A szakember az élcsoport csapataitól egyaránt sikereket vár.

Tisza Volán (1.)–SZVSE (12.)
Szombat, 16.30, Szeged, Felső Tisza-parti stadion, vezeti: Orosz Kornél (Minda G., Kószó Cs.): – A papírforma érvényesül, és a Tisza Volán otthon tartja a három pontot.

Első a másodikkal

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának párosítása, szombat, 16.30:
Mindszent (1.)–Deszk (2.), Mindszent, vezeti: Boros Máté (dr. Szántó, Tóth Cs.). Székkutas (8.)–Kiskundorozsma (9.), Székkutas, vezeti: Török Tamás (ifj. Csányi, Böszörményi). Tömörkény (12.)– Zsombó (11.), Tömörkény, vezeti: Bartucz Ferenc (Bába D., Szeri). Tiszasziget (3.)–Szőreg (7.), Tiszasziget, vezeti: Kasza László (Halász L., Cseh G.). Gyálarét (15.)–Csengele (10.), Gyálarét, vezeti: Fodor Lajos (Madácsi, Ruzicska). Vasárnap, 16.30: Makó II. (14.)– Universitas (16.), Makó, vezeti: Takács János (Kovács S., Gáleg). Üllés (6.)–Csanytelek (13.), Üllés, vezeti: Szalai Szabolcs (Erdélyi, Somodi G.). Bordány (5.)–Mártély (4.), Bordány, vezeti: Fejes István (Botlik R., Juhász M.).

Makó (5.)–Tápé (7.)

Szombat, 16.30, Makó, vezeti: Szöllősi Ferenc (Gáleg, Kovács I.): – A vendégek átalakultak, edzőt és sok játékost cseréltek, és úgy gondolom, mint egykori játékosa a hazaiaknak, egy kicsit hazabeszélve a Makó otthon győz a vendégek ellen

Algyő (10.)–HFC (4.)
Szombat, 16.30, Algyő, vezeti: Vereska Mátyás (Dobai, Barna Z.): – Érdekes ez a meccs Lóczi István személye miatt is, aki éveken át Algyőn dolgozott. A HFC-nek a feljutáshoz le kell győznie az Algyőt.

Ásotthalom (9.)–Kistelek (16.)
Szombat, 16.30, Ásotthalom, vezeti: Csamangó Tamás (Bánáthy, Juhász M.): – Ez a találkozó egyértelmű hazai sikert ígért, hiszen a Kistelek kerete alaposan meggyengült.

Szentesi Kinizsi (13.)–Csanádpalota (6.)
Szombat, 16.30, Szentes, vezeti: Kőrösi János (Bábel, Balla K.): – A Szentesnek kellenek a pontok a bennmaradáshoz, míg a Csanádpalotánál nem lehet tudni, a légiósok közül ki játszhat. Egy pontra jó lehet a Szentes.

Csongrád-Turbó (11.)–Sándorfalva (14.)
Szombat, 16.30, Csongrád, vezeti: Zahorán János (Csatári, Görgényi): – A Csongrád otthon játszik, míg a Sándorfalva kerete változott, ezért úgy gondolom, hogy iksz lesz a meccs vége

FK 1899 Szeged (9.)–UTC (3.)
Szombat, 19 óra, Szeged, Felső Tisza- parti stadion, műfű, vezeti: Bán Imre (Csöngető, Barta N.): – Szegedi csata, és ha egy kicsivel, mondjuk egyetlen góllal is, de nyer az UTC.

Nagymágocs (15.)–Mórahalom (2.)
Vasárnap, 16.30, Nagymágocs, vezeti: Gera Ferenc (Nagy G., Szeri): – Nem egyszerű Nagymágocson pályára lépni, de a Mórahalom behúzza a győzelmet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kajak-kenu világkupa: már csak alig ötven nap

Tegnap éppen ötven nap volt hátra a májusi szegedi kajakos, kenus világkupáig. Tovább olvasom