Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Megyeegy: Tóth Csaba tippel a hétvégére

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában az előzetes programhoz képest változott a Tisza Volán–Csanádpalota mérkőzés időpontja: a meccset vasárnap 17 órától rendezik, mivel a keleti régiós magyar válogatottban hét Tisza Volán- játékos kapott helyet.
Tóth Csaba. Fotó: DM/DV
Tóth Csaba. Fotó: DM/DV
A megyei játékosokra épülő, Major László és Tóth Ákos vezette csapat Telkiben 5–0-ra legyőzte a nyugati csapatot, így készülhet az amatőr Európa-bajnoki selejtezőre.

A fordulóra Tóth Csaba (39), a megyekettes Mindszent játékosa tippelt.

Algyő (8.)–Szentesi Kinizsi (12.)
Szombat, 17 óra, Algyő, vezeti: Vereska Mátyás (Bánáthy, Borbás): – Sima hazai győzelem születik. A Szentesnek minden pontra szüksége lenne, de a rutinos Algyő otthon nyer.

Makó (4.)–Mórahalom (3.)
Szombat, 17 óra, Makó, vezeti:
Bán Imre (Kócsó, Szöllősi): – Nagyon nagy rangadó lesz, hiszen a vendégeknél jó néhány egykori makói játszik. A hazaiak edzője, Bódi Attila jó barátom, így döntetlent tippelek.

Tápé (8.)–SZVSE (13.)
Szombat, 17 óra, Tápé, vezeti:
Kovács Attila (Boros, Barna): – A Tápé megnyugodhat, mert benn marad, ellenkezőleg az SZVSE, amelynek égetően szüksége van a pontokra, így békés döntetlent várok.

A 24. forduló

Labdarúgó megyei II. osztály, 24. forduló, szombat, 17 óra:
Tiszasziget (4.)–Kiskundorozsma (11.), Tiszasziget, Kőhalmi. Székkutas (9.)–Universitas (16.), Székkutas, Kasza. Gyálarét (15.)–Rosmarin Zrt. Mártély (6.), Gyálarét, Fodor. Mindszent (1.)–Makó II. (13.), Mindszent, Nagy G.
Vasárnap, 17 óra: Üllés (5.)–Tömörkény (10.), Üllés, Barta. Bordány (3.)–Zsombó (8.), Bordány, Stetakovics. Csengele (12.)–Deszk (2.), Csengele, Török. Szőreg (7.)–Csanytelek (14.), Szőreg, Takács.

Csongrád-Turbó (11.)–HFC (5.)
Szombat, 17 óra, Csongrád, vezeti:
Mihálik Pál (Zahorán, Kovács A.): – A hazaiak stabil, fiatal csapatot alkotnak, a HFC-nél viszont valami nem jól működik, így megint döntetlent tippelek.

Ásotthalom (9.)–Nagymágocs (16.)
Szombat, 17 óra, Ásotthalom, vezeti:
Rácz Béla (Szlavikovics, Garai): – A Nagymágocsot sajnálom, mert ugyan van még pár forduló, de csak a szép búcsúban reménykedhetnek. Hazai siker lehet.

FK 1899 Szeged (10.)–Kistelek (15.)
Szombat, 19 óra, Szeged, Felső Tisza- parti stadion, vezeti:
Orosz Kornél (Csamangó, Minda): – Az FK 1899 Szeged nyugodtan futballozhat, a vendégek viszont még ott vannak a bajnoki tabella végén. Meglepetést várok, azaz kisteleki győzelmet.

Tisza Volán (1.)–Csanádpalota (6.)
Vasárnap, 17 óra, Szeged, Felső Tisza- parti stadion, vezeti:
Szöllősi Ferenc (Szeri, Kovács I.): – A Volán egyben van, jó csapat, a Csanádpalota csak otthon veszélyes. Így a tippem egyes.

Sándorfalva (14.)–UTC (2.)
Vasárnap, 17 óra, Sándorfalva, vezeti:
Borbás Bottyán (Szalai Sz., Fodor L.): – Sándorfalván nem a régi, jó csapat játszik, az UTC pedig annak ellenére, hogy átalakult, magabiztos, és most is győzelmi reményekkel megy idegenbe. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kézilabda: Avar György lesz a Békéscsaba edzője

Avar György lesz az Békéscsaba női kézilabdacsapatának vezetőedzője a 2014–2015-ös bajnoki… Tovább olvasom