Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Megyei edzőkeringő: új csapatnál Keller, Paksi és Erhardt

Röpködnek a nevek a megyei futballcsapatoknál: az utóbbi napokban több kispadon is váltás történt. Újra munkát vállalt Keller Mihály, Paksi Péter a megyekettőben, Erhardt Szilárd a megyeháromban dolgozik tovább.
Igazi edzőkeringő zajlik a téli átigazolási időszakban Csongrád megyében. Lapunkban számoltunk be először arról, hogy Major László több játékossal együtt távozott a megyeegyes UTC kispadjáról, utódja játékos-edzőként Brinszky Adrián lett. Szintén megírtuk már, hogy a Tápé bajnokcsapatának élén Paksi Pétert Orosházi László váltotta.

Most az is kiderült, hogy Paksi hol folytatja: a szakember elvállalta a megyei II. osztályban szereplő, jelenleg a 15. helyen álló Gyálarét felkészítését. Elődje, Kántor Ferenc valószínűleg a Kiskunmajsa együttesénél folytatja.

Paksi Péter (fehér pólóban) tavaly bajnok lett a Tápéval, most Gyálaréten folytatja. Fotó: Karnok Csaba
Paksi Péter (fehér pólóban) tavaly bajnok lett a Tápéval, most Gyálaréten folytatja. Fotó: Karnok Csaba

Szabó József elnök keresett meg a feladattal, én pedig örömmel vállaltam el, hiszen továbbra is edzősködni szeretnék. Nem derogál, hogy a megyekettőben kell dolgoznom, most az a feladatom, hogy benntartsam a Gyálarétet – olyan helyen szeretnék dolgozni, ahol elismerik az ember munkáját. Néha lehet egyet hátra lépni, hogy utána kettőt lépjünk előre. Jövő kedden találkozom a kerettel, majd miután kiderül, ki marad a csapatnál, megnézzük, melyik csapatrészeket kell megerősíteni – mondta Paksi.

Edzőt váltott a Csanytelek megyekettes együttese is, a 13. helyen álló csapatnál Bozó Csabát Keller Mihály váltotta. Kellerről éppen kedden írtuk, hogy miután a szezon közben távozott a Csongrád-Turbótól, az utánpótlásban vállalt munkát, most viszont újra felnőttcsapatnál dolgozik.

Szintén az UTC-től távozott a télen Erhardt Szilárd, aki sem a megyeegyes, sem a megyehármas csapat játékosaként, sem a futsalosok technikai vezetőjeként nem folytatja a munkát az újszegedi együttesnél. Hamar megtalálta új állomáshelyét, a megyehármas Kecskési EAC játékos-edzője lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Antal Andor hetvenkedik

Tanítványai 199-szer szerepeltek a válogatottban, bajnokságokon 372-szer állhattak dobogóra, ebből 146 volt arany. Tovább olvasom