Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Megyei foci: kacsatámadás Szentesen, kétszer tíz gólt kapott a Röszke + fotók

Nem kacsa: elmaradt a Szentesi Kinizsi meccse. Eredmények, jegyzőkönyvek, fotók a megyei labdarúgó-bajnokságokból.

Szertár Sportbolt megyei I. osztály, 20. forduló:

Röszke–Kiskundorozsma 0–10 (0–4)
Röszke, 50 néző. Vezette: Gyuga.
Röszke: Laczkó 6 – Belaidi 5, Szűcs 6, Haskó 6, Gantner 5, Lőrincz – (Fodor N. 5), Kávai 5, Csizmadia 5, Mácsai 5, Tanács 6, Fodor T., 5 (Tóth –). Edző: Császár Károly.
Kiskundorozsma: Virág 5 – Laczkó 7 (Bress 6), Mórocz 8, Győri 7, Mohácsi 7, Vangel 6 (Fődi –), Fröhlich 7 (Huszár –), Borbély 8, Csányi 7 (Bagi –), Gémes 7, Pócs 7. Technikai vezető: Tanács Attila.
Gólszerzők: Fődi, Laczkó, Mórocz, Fröhlich, Csányi, Gémes, Bagi, Pócs (2), Szűcs T. (öngól).
Császár Károly: – Gratulálok mindenkinek az irreális talajon való küzdelemért.
Tanács Attila: – Gratulálunk saját csapatunknak a győzelemhez, a Röszkének a sportszerűségért, a játékvezetőknek pedig a teljesítményükhöz.

Érdekes összecsapásnak ígérkezett a Szertár Sportbolt labdarúgó megyei I. osztályban a vasárnapi Röszke–Kiskundorozsma találkozó. Azt borítékolni lehetett, hogy a jobb erőkből álló vendégek szerzik meg a 3 pontot, de hogy valóságos kiütéses vereséget mérnek a házigazdákra, arra talán a legpeszimistább röszkei drukkerek sem számítottak. Pedig így lett... A Röszke, amíg játékosai erővel bírták a mostoha időjárási körülmények között, jól tartotta magát. Az első dorozsmai gól a 27. percben esett, amit a szünetig még három követett, de az igazi „henger" a második félidőben indult be és összesen 10-ig meg sem álltak Móroczék. Az NB-s játékosokkal megerősített Kiskundorozsma ellen esélye sem volt a hazai együttesnek és még a szépítő gól is elmaradt.

Ifjúságiak: Röszke–Kiskundorozsma 3–10, gólszerzők: Nagy (3), illetve Csőke (4), Kávássy (4), Molnár, Szabó.

Csanádpalota–Nagymágocs 6-1 (2-0)
Csanádpalota, 100 néző. vezette: Gera.
Csanádpalota: Hajdu - Piue, Tambor, Cotuna (Gabor), Siclovan (Bóna), Pavel (Erdélyi), Lakatos, Vladan, Halász, Corbu, Luculescu. Edző: Molnár László.
Nagymágocs: Kovács I. - Takács Á., Sándor, Markovics N., Fejes, Markovics I., Makai, Paczuk (Plenter), Takács B., Kerekes, Rácz. Edző: Plenter Ferenc.
Gólszerzők: Piue (3., 48.), Lakatos (42.), Erdélyi (72.), Gabor (75.), Corbu (87.), illetve Fejes (54.).
Jók: Luculescu, Corbu, Halász, Erdélyi, illetve Fejes.
Molnár László: – A kötelező feladatot megoldottuk, húsvéti ajándéknak szántuk ezt a sikert szurkolóinknak.
Plenter Ferenc: – A jobb erőkből álló csapat nyert.

További részletek a mérkőzésekről itt olvashatók.

UTC–FK 1899 Szeged 3-1 (0-0)
Algyő, műfüves pálya, 150 néző. Vezette: Csöngető.
UTC: Tombácz R. – Péczely (Dobi), Szanka (Joó), Balogh N., Erhardt (Gajdacsi), Tombácz G., Szántó, Gonda L., Dürgő (Varga A.), Lázár, Bilics. Edző: Pálfy Zoltán.
FK 1899 Szeged: Brunczvik – Szecska, Sipos (Gonda M.), Dóra T., Barta (Holecska), Csuka (Dedovics), Forró, Imre, Szalai, Füle, Dóra J. Edző: Hüvös Gábor.
Gólszerzők: Lázár G. (53.), Dürgő P. (70.), Gajdacsi M. (88.), illetve Dóra J. (80.).
Kiállítva: Dobi I. (76.).
Jók: Tombácz R., Balogh, Dürgő, Gonda, Lázár, illetve Imre, Csuka, Füle.
Pálfy Zoltán: – Az első félidőben az FK simán eldönthette volna a találkozót, a második felvonásra a kettős csere lendületet adott capatomnak, amit jól használtunk ki. De el kell ismerni, szerencsénk is volt ezen a találkozón.
Hüvös Gábor: – A szerencsésebb együttes gyűjthette be a 3 pontot.
Ifjúságiak: az UTC Kertész utcai pályájának használhatatlansága miatt elmaradt.

További fotók a mérkőzésről itt találhatók.

Hiába ugrottak nagyot az Fk játékosai... Fotó: Balog Zoltán
Hiába ugrottak nagyot az Fk játékosai... Fotó: Balog Zoltán


Tápé–Ásotthalom 2-1 (0-0)
Algyő, műfüves pálya, 200 néző, vezette: Ámán.
Tápé: Kispéter – Szűcs K., Szélpál, Hegyesi Á. (Bubori), Márki, Németh L., Tóth L., Mike, Brinszky (Cseh), K. Tóth, Péter (Papdi Sz.). Edző: Paksi Péter.
Ásotthalom: Ábrahám – Bogdán, Rencsár, Vastag, Somlyai (Németh P., Frank), Kiszner, Szlobodnyik (Bisztrovics), Hatvani, Csáki (Kothencz L.), Baji R., Török (Bokányi Á.). Edzők: Hevesi Tibor, Gyenge Balázs.
Gólszerzők: Tóth L. (66.), K. Tóth Gy. (85.), illetve Kiszner A. (57.).
Jók: Szélpál (a mezőny legjobbja), Szűcs K., Németh L., Mike, illetve Kiszner A., Vastag.
Paksi Péter: – Vérbeli rangadót játszottunk a megyei I. osztályban évek óta meghatározó Ásotthalom ellen. Védelmünk szervezett volt, a középpályán harcosan játszottunk, elöl pedig jobban használtuk ki a kínálkozó lehetőségeket, mint ellenfelünk. Gratulálok minden játékosomnak, ez férfimunka volt!
Hevesi Tibor: – Nagyon meglátszott a csapaton, hogy a héten nem tudtunk teljes értékű edzésmunkát végezni. Ráadásul több kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk a meccsen, ami rányomta bélyegét a teljesítményünkre. Nem tudtam úgy motiválni a játékosokat, mint a Csongrád ellen, sajnos ezúttal nem voltunk olyan harcosak. Gratulálok a Tápénak!
Ifjúságiak: Tápé–Ásotthalom 1–2 (0–2), gólszerzők: Bakai, illetve Balogh N., Mígh.

Hadár góljával szerzett vezetést az Algyő. Fotó: Tóth Zsolt Totya
Hadár góljával szerzett vezetést az Algyő. Fotó: Tóth Zsolt Totya

HFC II.-Algyő 0-2 (0-1)
Hódmezővásárhely, városi stadion, 100 néző, vezette: Szeles.
HFC II.: Hegyi – Jesenszki, Nagy Á., Muzsik, Szentirmai, Kökény, Keller, Paczuk (Szabó M.), Huszka, Szakál (Molnár Zs.), Varga L. Edző: Rostás Károly.
Algyő: Szűcs – Makai, Sebők, Gonda A., Koza, Takács R., Balogh (Farkas), Gyimesi, Pataki, Bogdán (Kiss), Hadár. Edző: Takács Zoltán.
Gólszerzők: Hadár (2.), Pataki (64.).
Jók: Nagy Á., Muzsik, Kökény, illetve Sebők, Pataki, Hadár.
Rostás Károly: – Remek színvonalú mérkőzést játszottunk, amelyen végig nyiltsisakos küzdelem folyt a pályán. Amíg azonban az Algyő „kaput talált", addig mi fölé vagy mellé lőttük lehetőségeinket.
Takács Zoltán: – Magabiztos játékkal hoztuk a kötelező 3 pontot.
Ifjúságiak: Hódmezővásárhelyi FC II.–Algyő 5–1, gólszerzők: Orovecz S. (2), Varga I. (2), Lázár D., illetve Bella D.

További fotók a meccsről itt!

Kistelek–Szegedi VSE 0–1 (0–0)
Kistelek, 100 néző. Vezette: Kócsó.
Kistelek: Szalkai – Tóth Á., Bosánszki M., Farkas, Ruzsinszki, Rostás, Zámbori, Bárkányi (Gera), Zuh (Papp), Szél, Getyinás (Kispál). Edző: Szabó Zsolt.
Szegedi VSE: Pluhár – Ágoston, Pécsek, Fülöp, Nagypál, Papp Á., Szántó, Sztuparity (Bálint), Mészáros, Szalma (Lévai), Kiss B. Edző: Berki István.
Gólszerző: Pécsek.
Jók: Szalkai, illetve Pécsek, Szántó, Kiss.
Szabó Zsolt: – Küzdelmes mérkőzésen a talajhoz jobban alkalmazkodó csapat nyert. Rúgott gól nélkül nem lehet győzni... Gratulálok a vendégeknek!
Berki István: – Nehéz talajon, küzdelmes meccsen megérdemelten szereztük meg a 3 pontot a szimpatikus Kistelek ellen.
Ifjúságiak: a Kistelek–Szegedi VSE mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt, a találkozót egy későbbi időpontban rendezik meg.

Ismét pont nélkül maradt a piros mezes Bordány. Fotó: csongradfoci.hu
Ismét pont nélkül maradt a piros mezes Bordány.
Fotó: csongradfoci.hu

Bordány–Mindszent 2–3 (1–2)
Forráskút, 100  néző. Vezette: Fejes.
Bordány: Lippai – Mészáros, Dobó, Nógrádi, Kiss, Zádori (Gofjár), Retek, Sádt, Kozma (Csonka), Veres, Szabó. Játékos-edző: Retek Flórián.
Mindszent: Molnár – Brizik-Bodrogi, Kispál (Elekes), Rideg, Tóth, Kocsis (Nana), Szecskó, Orosz, Terbán (Szobácsi), Antal (Oláh), Bartucz (Muzsik). Edző: Bartucz Sándor.
Gólszerzők: Retek (2), illetve Szecskó, Orosz, Bartucz.
Jók: Kiss, Retek, illetve Rideg, Molnár, Tóth, Orosz.
Retek Flórián: – Az első 10 percben kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Az ellenfél kontráiból gyermeteg, elkerülhető gólokat kaptunk.
Bartucz Sándor: – Hatpontos mérkőzésen egy szimpatikus Bordányt sikerült legyőznünk.

További fotók a találkozóról itt!

A Csongrád–Sándorfalva összecsapás elmaradt.

A bortdányi pálya. Itt elvileg vasárnap lesz meccs.
A bordányi pálya. A hazaiak végül nem meglepő módon Forráskúton játszottak. Fotó: Bordány SK


Szertár Sportbolt megyei II. osztály, 20. forduló:

Üllés–Balástya 6–0 (2–0)
Balástya (mert az üllési pálya használhatatlan volt), 50 néző. Vezette: Bán.
Üllés: Bazsó J. 8 – Bazsó F. 8, Szabó 8, Kormos 7, Kiss 7,5, Babarczi 8, Kasza 8, Kohlrusz 7,5, Cseh 8 (Gyuris –), Mihalkó 7,5 (Király 7,5), Vizi 7 (Szentmártoni 7,5). Edző: Polgár Attila.
Balástya: Nagy 4 – Magyar 5 (Vetró 5), Kailinger 7, Kordás 7, Kovács 6 (Horváth –), Vincze – (Berta 6), Bárkányi 6, Szél 6, Bacher 5, Vámos 6, Kapa 6. Edző: Cserenkó Szabolcs.
Gólszerzők: Kiss, Babarczi, Cseh, Mihalkó, Király, Kohlrusz.
Polgár Attila: – Három pontért utaztunk a hazai meccsre Balástyára. Komolyan vettük a mérkőzést, az első perctől kezdve mi irányitottunk. A középpályán remekül lezártuk a területeket, így a hatgólos különbség sem túlzott. Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok a folytatásban a Balástyának.
Cserenkó Szabolcs: – A mérkőzés első percében kihagytunk egy nagy ziccert, és szinte a következő támadásból, a 6. percben az ellenfél szerzett vezetést. Szerintem a második gól pecsételte meg a sorsunkat, mert az első játékrész lefújásának a pillanatában esett. Folytatjuk a munkát, egyszer a siker is eljön.

A Szertár Sportbolt labdarúgó megyei II. osztály hétvégi körében az Üllés – pályája használhatatlansága miatt – Balástyán fogadta a Balástyát. A „hazaiak" trénere Polgár Attila figyelmezette tanítványait, ez már nem az őszi Balástya, az első perctől koncentrálni kell a sikerért. Megfogadták a tanácsot, és már a 6. percben megszerezték a vezetést. Úgy tűnt azonban, hogy a balástyaiak 45 perc játék után megússzák ennyivel, de szinte a lefújás pillanatában érkezett a második üllési gól. Cserenkó Szabolcs a szünetben igyekezett felrázni együttesét, azt mondta játékosainak, úgy kezdjék a 2. félidőt, mintha 0–0 lenne az állás. Hiába harcoltak becsülettel, a különbség egyre nőtt, ráadásul a „vendégek" 4–0-ás hátránynál 11-est hibáztak, a kapufára rúgták a bűntetőt. A középpályát végig uraló Üllés megérdemelten nyerte meg az összecsapást.

Ifjúságiak: az Üllés–Balástya találkozó a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.

Borsodi gólja döntött. Fotó: csongradfoci.hu
Borsodi (kékben) gólja döntött. Fotó: csongradfoci.hu

Universitas–Székkutas 1–2 (0–1)
Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfüves pálya, 50 néző. Vezette: Borbás.
Universitas: Bánki (Seres) – Terjéki T. (Vizsnyiczai), Papp, Módra, Jánk, Terjéki L., Kószó, Vizi, Bukovinszky, Huszár (Kiss), Fehérvári (Seres). Edző: Miskolczi József.
Székkutas: Lipcsei – Szabó, Kis, Iványi (Forrai), Balogh, B. Kovács, Kovács (Sipos), Borsodi, Bács, Berta (Nagy), Tanak (Katona). Edző: Nagy István.
Gólszerzők: Jánk, illetve Szabó, Borsodi.
Kiállítva: Bánki, Jánk.
Jók: Terjéki L., Jánk, Kiss, Módra, illetve mindenki.

Képgaléria a mérkőzésről itt.

Zsombó–Tiszasziget 2-1 (2-0)
Zsombó, 100 néző. Vezette: Juhász.
Zsombó: Szilágyi - Zádori, Szűcs, Bálint V. (Stefkovics), Megyeri, Bálint L., Németh, Mihálffy, Makra (Zetkó), Gyuris (Longa), Busa. Edző: Daru Sándor.
Tiszasziget: Reguli - Kis Szabó (Csikós), Varga Z., Hevesi Á., Jankó, Szalma (Buknicz), Juhász Á., Illés, Drágity, Juhász I. (Kószó), Tóth J. Edző: Kiss Róbert.
Gólszerzők: Busa (2.), Mihálffy (43.), illetve Illés (51.).
Jók: Szűcs, Mihálffy, Busa, Szilágyi, illetve Illés, Tóth J..
Ifjúságiak: Zsombó–Tiszasziget 3–7

Contitech-Makó II.–Csengele 7-0
Makó, Erdei Ferenc téri műfüves pálya, 100 néző. Vezette: Stetakovics.
Contitech-Makó II.: Fazekas - Köteles, Rutai, Igaz, Paku (Dávid), Kovács A., Bíró (Tézsla), Grúber (Kerekes), Pataki, Halász, Tóth Z. (Kardos). Edző: Simon Szilveszter.
Csengele: Cserháti (Katona) - Horváth Zs., Tóth Sz., Nagy T., Rácz, Seres, Ádám (Kócsó), Koncz R., Heim, Gurdics (Volford), Balasi. Edző: Kun-Szabó Tibor.
Gólszerzők: Tézsla (22.), Tóth Z. (26.), Pataki (30.), Paku (45., 70.), Rácz (öngól, 54.), Dávid (76.).
Kiállítva: Rutai (90.), illetve Horváth Zs. (75.).
Jók: mindenki, illetve senki.
Ifjúságiak: Contitech-Makó II.–Csengele 1–1

Sándorfalva II.–Csanytelek 3-0
Sándorfalva, 100 néző. Vezette: Szöllősi.
Sándorfalva II.: Kertész - Szabó N., Antal, Táborosi A., Körmendi, Kanász-Nagy, Táborosi Gy., Répás, Jójárt, Kiss P., Horváth G. Edző: Dékány János.
Csanytelek: Kalics - Piacsek, Szeri, Deák (Gyöngyösi), Forgó, Kósa, Potor, Tápai (Domokos), Mészáros (Tóth D.), Urbáncsik, Bátki. Edző: Czeigersmidt Roland.
Gólszerzők: Horváth G. (26.), Kiss P. (59.), Répás (88.).
Jók: mindenki, illetve senki.

Gyálarét–Rosmarin Zrt. Mártély 1-0 (0-0)
Szeged, Felső Tisza-parti stadion, 50 néző. Vezette: Somodi.
Gyálarét: Weszelovszky – Csobán R. (Csobán K.), Illés, Rabi, Vér, Papp P., Szőri (Vetró), Virág, Ambrus (Csehó-Kovács), Tari, Magony. Edző: Badényi János.
Mártély: Fenesi – Arany, Szabó A., Mihály (Sibán), Barta (Tóth), Papp Z., Kovács V., Borbás, Baranyi (Szabó Á.), Czibere, Kis. Edző: Baranyi Béla.
Gólszerző: Tari (67.).
Jók: Weszelovszky, Papp P., Magony, illetve Mihály, Kovács V., Papp Z.

A Szentesi Kinizsi–Tömörkény összecsapás a képen látható okok miatt elmaradt, de a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt a Szőreg–Fábiánsebestyén felnőtt és ifjúsági mérkőzés is.

Ez a helyzet Szentesen, a futballpályán. Fotó: Vidovics Ferenc
Ez a helyzet Szentesen, a futballpályán. Fotó: Vidovics Ferenc

Olvasóink írták

  • 2. jencici 2013. március 30. 20:36
    „Vízipoló meccsen nincsenek ilyen gondok a vízzel.”
  • 1. queenmargareth1 2013. március 30. 20:02
    „jaj, de szépek a kacsák!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bolt nyerte a 150 méteres versenyt a Copacabanán

Győzelemmel kezdte az évet Usain Bolt: a jamaicai sprinter nyerte vasárnap a 150 méteres versenyt a… Tovább olvasom