Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Megyei futballhírek

Futball, Csongrád megye - Feljutott Mártély, négyet igazolt az FK 1899 Szeged, toboroz a Szentmihály, és együtt marad a keret Újszentivánon.
Feljutott a Mártély

Az előzetesen eltervezett 16 csapatos mezőnyben egy helyen módosul a labdarúgó megyeegy összetétele: az indulást végül nem vállaló, tavaly az utolsó helyen záró Nagymágocs helyén a megyekettőből feljutó Rosmarin Zrt. Mártély szerepel jövőre. Korábban arról volt szó, hogy a feljutó SZEOL SC (korábban Tisza Volán) és az anyagi gondok miatt nem induló Csanádpalota helyén a megyekettes bajnok Mindszent és a második Tiszasziget csatlakozik a mezőnyhöz. Mivel a mágocsiak visszalépése miatt kellett még egy csapat, és sem az Üllés, sem a Deszk nem vállalta az osztályváltást, végül a tavaly ötödik helyen záró Mártély került fel.

A felkészülési szezon edző- mérkőzései,

július 23., szerda: Újszentiván–Apátfalva, július 26., szombat: SZVSE U21–Újszentiván, július 30., szerda: Újszentiván–Kistelek, augusztus 2., szombat: Újszentiván–SZVSE, augusztus 6., szerda: Apátfalva–Újszentiván, augusztus 9., szombat: Újszentiván–SZVSE U21.
A 2014–2015-ös szezon megyeegyes bajnokságának mezőnye: UTC, Mórahalom, Makó, HFC, Algyő, Ásotthalom, Tápé, FK 1899 Szeged, Sándorfalva, Csongrád-Turbó, SZVSE, Szentesi Kinizsi, Kistelek, Mindszent, Tiszasziget, Rosmarin Zrt. Mártély.

Négyet igazoltak

A megyeegyes szezonra kedden 18 órakor kezdi el a felkészülést az FK 1899 Szeged. Heti három edzés és minden héten egy vagy két edzőmeccs szerepel a felkészülési programban. Megírtuk: a csapatnál Hüvös Gábort a Sándorfalva korábbi edzője, Tóth János váltotta a kispadon. A keretben is voltak változások: Szecska Menyhért Budapestre, Forró Attila pedig az NB III-as SZEOL SC-hez távozik, és Péter-Szabó Tamás is másik csapatban folytatja. Érkezik a kapuba Vasas Gábor a HFC-től, leigazolták a középpályás Molnár Dánielt Tápéról, a támadó Varga Richárdot és a középpályás Szabó Tamást pedig Sándorfalváról.

Toboroz a Szentmihály

A St. Mihály FC várja minden focizni vágyó 7 és 18 év közötti gyerek jelentkezését ma és hétfőn 17 órától a Szentmihály pályáján tartandó tehetségkutató foglalkozásokra. Az edzéseket Baján Zoltán vezeti. A szervezők kérik, hogy a toborzóra érkező gyerekek sportfelszerelést hozzanak magukkal. Amit kínálnak: kiváló edzéskörülmények (pálya, edzéseszközök), játékosközpontú szellemiség, versenyeztetési rendszer, jó, baráti közösség. Érdeklődni a 70/561- 4661-es és a 30/967- 6020-as telefonszámon lehet.

Együtt marad a keret

Jövő kedden kezdi a felkészülést az Újszentiván a 2014–2015-ös bajnokságra. A bajnoki rajt hetéig a tervezett programban heti három edzés és két felkészülési meccs szerepel. A játékosállományt elsősorban minőségben igyekeznek erősíteni. A tavaszi szezonban pályára lépők valamennyien a keret tagjai maradnak, rajtuk kívül 5-6 érkezőre lehet számítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Real Madrid is várja Roberto Carlos magyar kisfiát - galéria

A világklasszis brazil labdarúgó kisfia győri származású édesanyától született, októberben lesz nyolcéves. Tovább olvasom