Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Megyei futballkörkép

Új edző csanyteleken, kamionos futball, Sziget-kupa, ruzsai labdarúgótorna, részletek a cikkben.
Új edző csanyteleken

A megyei II. osztályban szerepelt Csanytelek labdarúgócsapata megkezdte a felkészülés tervezését a következő szezonra. A klub ugyan a 13. helyen végzett legutóbb, így a kiesés réme is fenyegeti, de Csanyteleken bíznak abban, hogy a csapat mégis a megyei II. osztályban indulhat. A felnőtt csapat várhatóan az új edzővel, Bozó Csabával és megerősített játékoskerettel július 7-én (vasárnap) 18 órakor találkozik a sportpályán, és a játékosértekezlet után edzés is lesz – a megyekettő reményében.

Kamionos futball

A 23. nemzetközi kamionos countrytalálkozó kísérőrendezvényeként kispályás labdarúgótornát rendeznek július 20-án (szombat) az újszegedi Kisstadion műfüves pályáin. Nevezési határidő július 17. (szerda), míg a nyilvános sorsolást július 18-án (csütörtök) 18 órakor tartják az SZTE Károlyi Mihály Kollégiumában. A tornát legalább nyolc, legfeljebb tizenhat csapat részvételével rendezik meg. További információ Zsiros Jánosnál kérhető a 30/631-6861-es telefonszámon, e-mail cím: zsiros.janos@vipmail.hu.

Sziget-kupa

Július második hétvégéjén, 12-én, 13-án és 14-én ismét a kispályás labdarúgásé a főszerep Tiszaszigeten. Az általános iskola immár felújított pályáján – új borítás, új világítás – 18. alkalommal ad otthont a Sziget-kupának, amely az elmúlt években, sőt lassan két évtizede töretlen fejlődést mutat. A szervezők ezúttal két kategóriában várják a csapatok jelentkezését: a nyílt és a +35-ös korosztályban. Nevezni és információt kérni Halász Erikától lehet a 30/456-8422-es telefonszámon.

Ruzsai labdarúgótorna

Ruzsa önkormányzata a helyi civilszervezetekkel együttműködve immár 12. alkalommal rendezi meg a ruzsai futballbajnokságot július 20-án (szombat). Nevezni két kategóriában lehet: korlátlan számú igazolt játékossal, vagy amatőröknek, ahol legalább egy nőnek vagy 14 éven aluli gyermeknek játszania kell, és igazolt játékos (aki az elmúlt fél évben igazolással rendelkezett) nem léphet pályára. Nevezni csak az előre leadott jelentkezési lappal lehet július 19-én 10 óráig személyesen a ruzsai közös önkormányzati hivatalban minden munkanap 8-tól 16 óráig Fődi Anitánál; postán Ruzsa önkormányzatának címén (6786 Ruzsa, Alkotmány tér 2.), vagy e-mailen (fodi.anita@freemail.hu).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZKSC: remek hétvégét zártak

Kiválóan szerepeltek a Szegedi Kerékpáros Sport Club versenyzői a hétvégén rendezett magyar… Tovább olvasom