Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Megyei futballkörkép

Idén is Szentesi palánkos, változások Pedagógus-kupában, Givaudan-kupa Makón, Pro Liga Kisteleken. Részletek a cikkben
Szentesi palánkos

Ahogyan már 1997 óta megszokhatták a szentesi és környéki amatőr labdarúgók, idén decemberben is elindul a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban a Hungerit-kupáért zajló teremlabdarúgó-bajnokság. A február végéig tartó tornán egyaránt részt vehetnek amatőr és igazolt játékosok. A szervezők továbbra is négy különböző erősségű csoportba várják a jelentkezőket. A bajnoki fordulók hétvégente, vasárnap zajlanak. Érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: 30/567-9636, sportcsarnok@szentes.hu.

Pedagógusok, változás!

A januárban megrendezendő Pedagógus-kupa kiírását a szervezők kénytelenek voltak megváltoztatni, mivel a +35 éves kategória több csapatot hátrányosan érintett. Ezért a kiírást úgy módosították, hogy a tornát nyílt kategóriásra változtatták, így 35 évesnél fiatalabbak is játszhatnak. Természetesen a tanári diplomát vagy a pedagógusi tevékenységet továbbra is igazolni kell. A tornát január 11-én bonyolítják le, nevezni a sorsolás napjáig lehet a 20/393-3335-ös telefonszámon (Gyenge Balázs). A sorsolás január 6-án 18 órakor lesz a szegedi Krúdy Gyula szakközépiskolában. A részletes versenykiírás-tervezet a www.pedkupa.freeweb.hu honlapon olvasható.

Givaudan-kupa

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezik a makói téli kispályás labdarúgótornát, amely immár a Givaudan-kupa nevet viseli. Az esemény január 4-én kezdődik, a játéknapok szombat és vasárnap 10 órától lesznek. A viadalon nyílt kategóriában olyan labdarúgók vehetnek részt, akik nem játszanak NB-s bajnokságban, kivétel csapatonként maximum 2 fő. A megyei I., II., III. osztály igazolt játékosai korlátlan számban szerepelhetnek a csapatokban. A +35 év felettieknél kizárólag az 1979-ben, vagy annál korábban, a +45 év felettieknél pedig kizárólag az 1969-ben vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Lesz női torna is, itt nincs különösebb korlátozás.

A nevezéseket a nevezési díj befizetését követően legkésőbb január 2. (csütörtök) 15 óráig a Makói Ifjúsági Klubba (Makó, Széchenyi tér 6.) vagy a technikai megbeszélés helyszínére (január 2., csütörtök, 15 óra, a Pulitzer József Kollégium társalgójában – Makó, Posta u. 6.) kell beküldeni, illetve befizetni. A teremfoci-bajnoksággal kapcsolatban Kovács Gábor (30/ 337-8958) ad felvilágosítást.

Pro Liga

A 11. Kistelek-kupa kispályás labdarúgótorna betéteseménye lesz január 4-én és 5-én a pénzdíjas (összdíj: 1 millió forint) Pro Liga, amelyre december 20-án 20 óráig lehet jelentkezni. A sorsolást december 27-én tartják, az elérhetőségek: www.facebook.com/kistelekiteremfoci vagy a 70/776- 82-81-es telefonszám.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2013 tizenhét pillanata

Lapunk jövő kedden tartja hagyományos, az év legjobb Csongrád megyei sportolóinak díjátadó ünnepségét. Tovább olvasom