Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

Méltó díjak a Szilánktól

A Délmagyarország és a Délvilág december 20-án 42. alkalommal adja át a megye és Szeged legjobbjainak Az év sportolója díjakat a Reök-kávéházban. Ahogy már több éve, ezúttal is a Szilánk Zrt. készíti az üvegtrófeákat.
Ha van cég, amely igazán sportos, az az egyelőre szegedi székhelyű Szilánk Zrt. Több olyan eseményt is támogatott már, amely a mozgással kapcsolatos: ilyen volt például a tekések néhány rendezvénye (országos bajnokság, nemzetközi világranglista-versenyek), illetve a Nemzeti Vágta dél-alföldi régiójának területi selejtezője.

– És hogy azt mondják, mi tényleg sportosak vagyunk, arra bizonyíték, hogy az új székhelyünkön, Szatymazon elkészül egy kézilabdapálya méretű füves terület. Így aztán nem lehet akadálya annak, hogy megrendezhessük immár 22. alkalommal a saját sportnapunkat – mondta Matuszka Tamás PR-es. – Varga Gusztáv tulajdonos-vezérigazgató küzdősportot űzött, illetve futballozott, Sipos Aurél ügyvezető igazgató szintén futballozott, két gyermeke pedig a Tisza Volán egyik korosztályához tartozik. Így nehéz nemet mondani a sporttal kapcsolatos kérésekre.

A Délmagyarország és a Délvilág év végi sportolói díjátadójának – amelyet ezúttal a Reök-kávéházban rendezünk – immár ötödik alkalommal készíti és szállítja a Szilánk Zrt. az üvegtrófeákat.

– Megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk Szeged és a megye év végi sportünnepének, cégünk a továbbiakban is szívesen támogatja a rendezvényt – jegyezte meg a szakember.

A Szilánk Zrt. összesen 21 darabból álló kollekciót készít el Az év sportolója díjátadóra.

– Az üvegipari szakma hétköznapjainak számos egyszerű eleme teszi összetetté azt a trófeát, amelyet majd jövő kedden a díjazottak kapnak. Ha egy szóval jellemeznék egy díjat, azt mondanám: méltó a teljesítmények elismerésére. Ez a mi aranyérmünk, amelyet üvegből gyártunk a sportolók számára – mondta végül Matuszka Tamás.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénteken kiderül, ki 50 év legjobb szegedi kézilabdása

Többhetes szavazás után holnap kiderül, kit választottunk az elmúlt 50 év legjobb szegedi kézilabdásának, csapatának és edzőjének. Tovább olvasom