Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Mezei Richárd lemondott

Szeged – Lemondott pozíciójáról Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója. Döntését a csapat mai évadzáróján jelentette be. A családjára koncentrál a jövőben.
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata ma tartotta szezonzáró délutáni összejövetelét a Gellért Szabadidőközpontban. A csapat vezetői először a hat távozónak (Nikola Prce, Marko Laszica, Jonas Larholm, Mikler Roland, Kekezovics Marinko, Czina József) köszönték meg az elvégzett munkát, a közös sikereket.

Zárásképpen Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója következett, aki teljesen váratlan bejelentést tett: távozik a klubtól. Mezei megjegyezte, a kézilabdát a csúcson hagyta abba, ezúttal a vezérigazgatói pozícióból is a csúcson távozik. Indoklásként elmondta, van egy súlyos beteg családtagja, emellett pedig párjával a második közös gyermeküket várják, ezért döntött így.

A bejelentést nagy meglepetés, megdöbbenés, másodpercekig tartó néma csend fogadta, Mezei is elérzékenyült, a végén azonban vastaps búcsúztatta a szakembert.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kárász Anna aranyérmes a világkupán

Az EDF DÉMÁSZ-Szeged versenyzője, Kárász Anna a női négyes tagjaként aranyérmet szerzett 500 méteren a Maty-éri kajakos, kenus világkupán. Tovább olvasom