Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1

Szeged - Egy szögletet követően szerzett vezetést a Szolnok a SZVSE-stadionban. Lehet nosztalgiázni: a gólt Kiprich fejelte. A második félidő elején megint volt tíz jó perce a Szegednek, de utána meredeken esett a színvonal.
Szeged 2011-Szolnoki MÁV 0-1 (0-1)
Ness Hungary NB II Keleti csoport, 7. forduló, Szeged SZVSE-stadion, 600 néző. Vezeti: Gyarmati II. Tibor, asszisztensek: Butkai Zsolt, Márton Zsolt.
Szeged 2011: Trepák - Laczkó (Radnai - a szünetben), Petrók, Toca, Farkas - Ulvicki, Borbély - Gomez (Geiger - a szünetben), Lisztes (Kéri, 66.), Kis - Jovánczai. Vezetőedző: Tóth Bálint.
Szolnoki MÁV: Tóth - B. Tóth (Szepessy, 64.), Kiprich, Tamási, Pintér - Kállai, Tisza - Nagy (Kocsis, 74.), Bohner, Rokszin (Lengyel, 58.) - Vári. Megbízott edző: Bontovics Ferenc.
Gól: Kiprich (26.)
Sárga lap: Kis (32.), Tamási (43.), Rokszin (58.), Kiprich (61.), Ulvicki (91., 92.)
Piros lap: Radnai (88.), Ulvicki (92.)


Tóth Bálint: Megvertek bennünket...
Bontovics Ferenc: Szeretném megköszönni elődömnek, Romanek Jánosnak, az elmúlt másfél éves munkát. A mi helyzetünkben az eredmény volt a legfontosabb ezen a találkozón: nem játszottunk szépen, de végül sikerrel jártunk, pontokkal mehetünk haza Szegedről.

Újabb hazai vereség, kilátástalan játékkal...

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

92. perc: Ulvicki csak mondta és mondta: két sárgát reklamált ki magának egymás után Gyarmati II-nél, kettős emberhátrányban fejezi be a meccset a Szeged 2011.

90. perc: Lengyel harcol meg egy labdáért a bal oldalon a szögletzászlónál: Borbély mellett kiverekedte, középre adott, Toca megint az utolsó pillanatban mentett, ezúttal Vári elől.

89. perc:
35 méterre a szolnoki kaputól lőhetett szabadrúgást Farkas: megpróbálta, másfél méterrel ment fölé-mellé.

88. perc: Már emberhátrányban is a Szeged 2011: Radnait egyből kiállítja Gyarmati II, miután csúnyán lerúgta Kocsist.

85. perc: Petrók egy szolnoki előreívelést Szepessy elé csúsztat, Toca ébred, és hazateszi Trepáknak. Hogy felejtettek el így focizni a fiúk?

83. perc: Három a három ellen kontrázott a Szolnok, elszórakozta a Lengyel-Kocsis-Szepessy cseretrió.

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

82. perc: Egyre türelmetlenebbek a szegedi nézők, nemcsak a csapatot, a bírót is szidják, aki elnézi a Szolnoknak az időhúzást.

78. perc: Vári lőtt keményen laposan 22 méterről kapura, miután Kocsis lefejelte neki, Trepák hatalmas bravúrral védett, és a kipattanót is sikerült megszereznie.

74. perc:
Jovánczai két kézzel lökte el védőjét egy szegedi bal oldalról beívelt szabadrúgás után, fújt is Gyarmati II.

72. perc: Majdnem öngólt lőtt a Szeged 2011: egy jobb oldali beadásba Toca piszkált bele, a lábáról azonban Trepák kapuja felé szállt a labda, Attila szépet repült érte.

70. perc:
Jobb oldali szolnoki szabadrúgás után Gyarmati II. kifelé ítél.

68. perc: Sajnos a kezdeti szegedi rohamok alábbhagytak, nem nagyon látszik még az egyenlítő gól sem, nemhogy a győzelem...

66. perc: Harmadik cserelehetőségét is kihasználta Tóth Bálint: Lisztest váltotta Kéri.

61. perc: Újra Geiger okozott gondott a Szolnoknak, Kiprich besárgult. Lisztes pedig a kapu fölé emelt. Nem játszik jól Krisztián, eddig...

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

60. perc: Egyre látványosabban húzza az időt a Szolnok, pedig még van egy fél óra...

58. perc: A bajnokság eddigi leglassabb cseréjét láthatta a szegedi közönség: Rokszin sárgát is kapott a "lemászásért".

57. perc: Nyomnak a kék-feketék: két hazai szöglet egymás után, végül Toca fejel fölé. Így kellett volna az első perctől!

56. perc: Farkas lövését bokszolja ki ezúttal Tóth. A legjobb
szegedi, Geiger készíti le neki ismét lövésre a labdát, a hazai 20-as 20 méterről félmagasan lő, a vendég 85-ös a helyén volt.

53. perc: Tuti, hogy zengett az öltöző a szünetben: Borbély bedobása után Farkas oxizott Geiger elé, aki Kisnek tette le lövésre a játékszert, a szegedi 21-es alig lőtt a jobb felső fölé.

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

51. perc: Nem ítélt tizenegyest Gyarmati II, lett is nagy felzúdulás: Geiger lőtt kapura 14 méterről picit jobbról, Tóth szépen védett, a kipattanóra Jovánczai mozdult, majd összecsuklott. Kelj fel! - mutatta neki a játékvezető. Hát...

49. perc: Megúszta a nagy közös tévézést a a Szeged 2011: Petrók és Trepák egymásra várt egy szolnoki bedobás után, Rokszin mindkettőt megelőzte, középre adott, de Vári annyira meglepődött azon, hogy társa érte el  labdát, hogy nem is mozdult rá...


48. perc: Lisztes első kapuralövése kissé jobbról, 25 méterről szállt a jobb felső fölé-mellé bő két méterrel.

46. perc: A Szeged 2011 kezdte a második félidőt. Kettős cserére szánta el magát Tóth Bálint, Radnai és Geiger talán új színt vihet a meglehetősen fakó szegedi játékba.

Ennél csak jobb jöhet, ugye?

46. perc: Szolnoki szöglettel ér véget a félidő.

45. perc: Gomez fut fel a jobb szélen, beadását lekapja Tóth. A labdát szinte azonnal visszaszerzik a kék-feketék: Jovánczai vezeti fel, a jobb lábára csinált egy cselt, majd a bal felső fölé csavart. Tóth ezt csak nézte.

44. perc:
Lisztes szökteti Gomezt, a brazilnak hosszú a labda. Valahogy ilyen az egész meccs... Semmi sem sikerül.

41. perc: Újra Jovánczai elé kerül egy labda a hazai tizenhatoson belül, ezúttal nem sikerült cselt csinálnia Kiprich mellett, ráadásul a játékszer visszapattant rá, kirúgással jön a Szolnok.

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

39. perc: Ellenfélnézőben itt van Hires Gábor, a Balmazújváros frissen kinevezett mestere. Vajon mit jegyeztelhet?

37. perc: Ezúttal jobbról lőtt szabadrúgást a Szeged 2011: most legalább elment az ötösig, ahol Kiprich kifejelte.

34. perc: Menjetek haza! - kiabálta be egy teljesen elkeseredett drukker...

33. perc: Szolnoki jobb oldal szabadrúgás: Nagynak nemcsak a neve, a rúgótechnikája és az önbizalma is nagy. Kapura lőtte, alig ment el a jobb oldali kapufa mellett, Trepák is picit meglepődött a kísérleten.

32. perc:
Az első sárga Kis Róberté: Gyarmati II. picit szigorú volt, "csak" elsodorta B. Tóthot.

30. perc: Nem mennek a bal oldali szabadrúgások: Kis tekerte be, de az első védő kistukkolta...

28. perc: Újabb veszélyes szolnoki szabadrúgás, ezt most nagy nehezen tisztázza a szegedi védelem.

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

26. perc: SZOLNOKI SZÖGLET, VEZETNEK A VENDÉGEK: Nagy beívelését Kiprich mindenkit túlugorva fejelte a jobb felsőbe, Trepák nem érhetett oda, bár akár meg is kockáztathatott volna egy kijövetelt a beívelésre... 0-1

24. perc: Nagy emelte a szegedi védelem mögé a lasztit, amely Bohner elé esett, a szolnoki 21-es szerencsére nem lett nyerő: az ötös sarkáról nemcsak Trepák, hanem a kapu mellett is ellőtte a labdát. Ez volt a Szolnok eddigi legnagyobb lehetősége.

23. perc:
Szegedi szöglet, ezúttal a bal oldalról: pont olyan jó volt, mint a jobb oldaliak...

22. perc: Kis is kemény: "szépen" rúgja agyon Tamási, de se sípszó, se ápolás, fél perc regenerálódás után talpra áll a szegedi szélső.

20. perc: Ez van, ha Jovánczaitól nem pattan el a labda: Kis teszi be neki a szolnoki tizenhatosra, a hazai center csinál egy testcselt jobbra, majd balra beforgatja Tamásit, nyolc méterről lő, a labda végül elakad Tóthban, eddig ez a meccs helyzete.

18. perc:
Lecsendesedtek a fiúk, a pályan közepén erőlködnek. A közönség egyre türelmetlenebb, van, aki már most lecserélné Gomezt. Egyet lehet vele érteni...

16. perc: A lelkesedésre nem lehet panasz: Tóth ívelte fel a szegedi tizenhatos előterébe a labdát: a felpattanó labdáért Toca és Gomez együtt ment, előbbi fejelni próbált, utóbbi ollózni. Az eredmény: a brazil gyomorszájon rúgta a románt, aki vasból van, mert bár összecsuklott, azonnal felállt.

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

15. perc: Újabb szegedi szöglet: felejtős...

12. perc: Szeged 2011-szabadrúgás balról: Kis-Lisztes-Farkas háromszögelés lett volna, de a hazai csapatkapitány pontatlanul passzolt a kék-fekete 20-ashoz.

11. perc: Jovánczai kerül ismét helyzetbe, de újra rosszul találja el a szolnoki ötösön a labdát, mázlija, hogy szögletre pattan: a sarokrúgás veszélyesnek tűnt, de Kiprich szépen csúsztatta ki a tizenhatosról a beadást.

8. perc: Nagy ezúttal szabadrúgást teker a hazai ötösre: valahogy mindig bejut a labda Trepák elé, most is össze-vissza pattogott, végül Petrók vágta ki.

7. perc: Az első szöglet a Szolnoké: veszélyesen ívelte be Nagy, de Kis egyből kivágta, hozzá, az ismétlés még veszélyesebb volt: az ötösön pattogott a labda, Rokszin és Toca kezéhez is hozzáért, nem ítélt semmit a bíró.


6. perc: Gomez bátor és lelkes, balról, 45 méterről próbált Tóth kapujára ívelni, nem lepte meg a szolnoki kapust.

5. perc: Szegedi szabadrúgás a szolnoki térfél közepén bal oldalt: Lisztes gyorsan középre passzolt, Kis lövését blokkolta Tamási.

4. perc: A Most vagy soha!-drapériát nem hozták ki az ultrák...

Mi történt a csapattal? Szeged 2011-Szolnok 0-1. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

3. perc: Az első komoly kapuralövés Gomezé volt: egy szép kényszerítő után kapta vissza a labdát, 19 méterről középről lőtt, Tóth nem merte fogni, a bokszolása Jovánczai elé pattant, a szegedi 12-es viszont eltörte a lasztit.

1. perc:
A Szolnok kezdi a mérkőzést. Egy drukker már a kezdő sípszó előtt kevesellte a gólokat. Igaza van. Legyen sok gól, jó meccs!

15:58 Sárgák, kékek és pirosak jönnek hosszú tömött sorokban a pálya közepe felé.

15:53 A múltkori Ferencváros II elleni dicstelen bukás után a drukkerek nagyon óvatosak: többek szerint nem olyan rossz a Szolnok, mint, ahogy a korábbi meccseik alapján tűnik.

15:41 A vendégek mestere, Bontovics Ferenc minimalista kispaddal jött Szegedre: a 42 éves cserekapus Rézsó Péter mellett, mindössze három mezőnyjátékos cseréje van, így valójában csak azon meditálhat a meccsen, kihasználja-e minden cserelehetőségét.

15:38 Köszöntünk mindenkit a SZVSE-stadionból! Igazi szotyiköpködő koraőszi idő, mégsem lehet nézőcsúcsra számítani, pedig egy Kiprich is játszik az ellenfélnél. A legendás tatabányai és Feyenoord-center, József fia, Dániel. Aki egyúttal szentséget is tör: noha 11-es mezben rohangál -miközben apja ugye a válogatottban az örök hetes, a hollandoknál meg 9-es volt - ő a védelem tengelyében igyekszik stabilitást adni a Szolnoknak.


Korábban írtuk:

Ki ne emlékezne rá a szegedi futballszurkolók közül, hogy a tavaszi nyitányon a televíziónézők szeme láttára a Szeged 2011 4–0-ra legyőzte az NB II-ben akkor még éllovas Szolnokot? A párosítás és a helyszín ugyanaz, az eredmény? Csak remélni tudjuk, hogy ugyanaz lesz, bár mi elégedettek leszünk egy apró, egygólos sikerrel is. Ami viszont tény: a Szeged 2011 két vereség után fogadja az utolsó Szolnokot.

Lendületben: Kis Róbert jó játékára és góljaira szükség lenne a Szolnok ellen. Fotó: Schmidt Andrea
Lendületben: Kis Róbert jó játékára és góljaira szükség lenne a Szolnok ellen.
Fotó: Schmidt Andrea

– Természetes, hogy minket, játékosokat is foglalkoztatott a két vereség. A héten visszanéztük a problémás helyzeteket, megkerestük a hibákat, a szerdai edzéssel pedig le is zártuk az elmúlt két hetet, és azon leszünk, hogy ne forduljanak elő még egyszer ugyanezek a gondok, de más hibák sem. Két meccsen hét gólt kaptunk, ez sok, az viszont örömteli, hogy eddig minden mérkőzésen betaláltunk. A tavaszi rajt eredménye, a Szolnok elleni 4–0-s siker jól hangzik, de tudjuk, a különbség egyszeri, kijött eredmény. A holnapi vendég eddigi szereplése és utolsó helye nem a realitás, és úgy megyünk fel a pályára, hogy muszáj nyerni. Kiválóan éreztem magamat a korábbi klubomnál Szolnokon, és végig is játszottam az előző őszt, de nem jöttem ki jól az edzővel, Romanek Jánossal, ezért jöttem Szegedre – nyilatkozta Kis Róbert, a Szeged 2011 támadó középpályása.

Szegedi oldalon vannak kérdőjelek, ilyen Borbély, Ulvicki, Lisztes és Bekim Kapic játéka. Szolnokon a hét elején edzőcsere volt: Romanek helyett Bontovics Ferenc és Lódi László irányítja immár a csapatot. Az edződuó keretében Zováth, Fritz és Szeleczki sérült, így valószínű három alapjátékost nélkülözni kénytelenek a szolnokiak.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. rekontra 2012. szeptember 30. 18:14
  „Ezen a szinten nincs papírforma ,bármi megtörténhet ,hát most háromszor kikaptak ,most majd ötször nyernek és akkor mi van?”
 • 22. hogolyo97 2012. szeptember 30. 17:46
  „Itt nem az edzővel, az akarással, nem is a pénzel de még a szurkolással sincs baj hanem a gy*kér bírókkal akiket szegedre küldenek.Tóth Bálint szerintem mindent megtesz amit csak bír de a bunda ellen ő nem tud semmit se tenni ha a Fradinak meg a Szolnoknak kellet a győzelem a Szolnoknál az új edző úgy gondolkodott hogy milyen siker lenne ha legyőznék a szegedet ezért megvették a 3 pontot úgy mint Lipcsei is.Ez egyszerűen nem igaz mert a mezőkövesdtől ki lehetett kap de a Fraditól és a Szolnoktól nem.Mostantól egy mély levegőt kell venni és nagy menetelésbe fogni.Hajrá Szeged!”
 • 21. Pierre_Quatre 2012. szeptember 30. 12:26
  „Az NB2-ben bronzérmet szerző, Fradi-verő (nem a Fradi 2 által megvert!) Makó 34-35 millió forintból gazdálkodott. A püspök ezt a szakmai műhelyt szétverte, és kreált egy 2-300 millió forintos költségvetésű, NB2-ből hamarosan kieső szegedi csapatot, miközben az NB3-ba száműzette a pénze révén Makót, ahol már így is hosszú évek óta ott teng-leng a Tisza Volán és a HMVHely. A borítékolható eredmény tehát: egy NB2 bronzérmes + két NB3-as csapat helyett hamarosan 0 NB2-es és 4 NB3-as sereghajtó csapata lesz a megyének. Fogadja őszinte gratulációmat mindenki, aki ebben közreműködött, tényleg.”
 • 20. pog 2012. szeptember 30. 09:26
  „Nem különb mint a nemzeti válogatottunk..más sportot kellene jobban anyagilag megbecsülni..a magyar foci a béka s alatt van--”
 • 19. bambulla 2012. szeptember 30. 09:10
  „kopkop
  én is szeretem a PICK Szegedet, de amit ők is nyújtottak az első BL meccsen az szégyen volt
  oda mit írtál be???”
 • 18. Egyolvasó 2012. szeptember 30. 08:51
  „Mi történt a csapattal?

  Túl sok pénzt kapnak egy-egy mécsért, tessék csak megfelezni a meccsek utáni javadalmazást és egyből jobb lesz teljesítmény, ki kell próbálni, de amíg ezt nem próbálja ki senki ezt, addig ne is várjunk kiemelkedő teljesítményt.”
 • 17. Figyelő 2012. szeptember 30. 08:34
  „Semmi nem történt!
  Hozták a tudásukat!”
 • 16. Ebgondolat 2012. szeptember 29. 23:09
  „15. viktorfradi 2012.09.29. 20:57
  Szerintem két hét edzés után azt a színvonalat én is tudnám hozni, amit Gomez, Ulvicki és Jováncai képvisel. És beérném a fizetésük felével! :)
  Mégis, milyen próbajátékosok jártak itt a nyáron, akikből egy Gomezt sikerült leigazolni?
  Geiger már több gólt lőtt ebben a szezonban. A második félidőben szinte felszántotta a pályát. Gomez mit csinált? Ki teszi be a csapatba a megyei színvonalat képviselő Gomezt a teljes szívvel küzdő Geiger helyett? Ki erőlteti állandóan a semmit sem nyújtó Ulvickit és Jováncait? Ezeknél sokkal jobb, adoadóbban játszó 17-18 éves srácokat találni a Tisza Volánban! És ki szerződtette és tartotta itt nyáron ezeket a jellemtelen, megélhetési játékosokat?”
 • 15. viktorfradi 2012. szeptember 29. 20:57
  „És Kedves Ebgondolat! Te fogsz beállni helyükre?”
 • 14. Ebgondolat 2012. szeptember 29. 20:42
  „Mióta a Fradi II megvert minket 5-1-re, azóta újabb két veresége van: most épp Orosházán kapott egy négyest!
  Az első négy meccsen volt 2-2 győzelem és döntetlen 11-5-ös gólkülönbséggel, míg az azt követő három meccsen úgy "szereztünk nulla pontot 2-9-es gólkülönbséggel, hogy kétszer itthon játszottunk az aktuális utolsó és nyeretlen (FTC II, Szolnok) csapattal! A játék és a hozzáállás teljesen botrányos, amit Tóth Bálint egyértelműen nem tud kezelni. Jobb lenne, ha mielőbb távozna és vigye magával az értékelhetetlen Ulvickit, a semmit sem nyújtó Jováncait és az elfáradt Lisztest is! Most megyünk Nyíregyházára (TV-s meccs), majd jön a Békéscsaba (szintén TV-s meccs), majd megyünk a Vasashoz. Az eddig látottak alapján garantálható a nulla pont és máris ott leszünk az utolsó helyen! KATASZTRÓFA!!”
 • 13. viktorfradi 2012. szeptember 29. 20:23
  „Kedves hozzászólók!

  Az addig nagyon jó, hogy mindenki véleményt nyilvánít a Csapattal kapcsolatban. Ezzel semmi gond nincs. Csak állítom, hogy olyan emberek, akiknek semmi közük nincs a labdarúgáshoz, képesek "pálcát törni" a Csapat feje fölött. Ha ilyen "okos", és ügyes emberek vannak, miért nem jelentkeznek Tóth Bálint Mesternél egyik edzésen? Én maximálisan kitartok a Szeged 2011 labdarúgócsapata mellett, még ha nekem sem tetszik mindig. Inkább szurkoljunk, ne áskálódjunk! Hajrá Szeged!!!”
 • 12. csonakos 2012. szeptember 29. 20:05
  „Tudomásul kell venni ezek ha megfizetnék őket sokkal jobban akkor is ennyit tudnának!
  Pénzt ebbe a fociba, de a magyarba se egy vasat se az adófizetők pénzéből! Keressenek szponzorokat akik erre a teljesítményre százezreket kifizetnek!”
 • 11. Tisza 2012. szeptember 29. 19:42
  „Kilátástalan produkciónk után hagyjuk a bírót.
  Mivel a Nyíregyháza, Csaba, Vasas sorozat jön, semmi jóra nem számíthatunk.
  Még az is lehet, hogy egy 6-os vereségsorozat felén járunk.
  Azután viszont elvileg pontgyűjtő meccsek jönnek, kb. a mienkhez hasonló képességű nb II-es csapatokkal.
  Talán addigra nem kellene teljesen szétesni épp ellenkezőleg, fizikailag és fejben össze kellene állni.
  S főleg megtalálni egy nem hetente változó csapatot.
  Fog ez menni Tóth Bálintnak?
  Mindörökké hajrá Szeged!”
 • 10. wleó 2012. szeptember 29. 19:30
  „Én most is azt kérdezem !.... mi történt a Szeged Fradi meccsen?
  Azt bundáztátok, azóta meg szívás meg is érdemlitek.
  Az ország szégyene vagytok.”
 • 9. kopkop 2012. szeptember 29. 19:25
  „4. tavimaszlag 2012.09.29. 18:13
  8. Juhi 2012.09.29. 18:49
  HA SZEGED, AKKOR KÉZILABDA! ENNYI! HAJRÁ pICK!

  A Pick első félidőben mutatott "játéka" messze alulmúlja a Szeged 2011 produktumát!!!”
 • 8. Juhi 2012. szeptember 29. 18:49
  „Tisztelt Ebgondolat, és Tavimaszlag! Ez nem csak a Tóth Bálint hibája! A csapat ennyit tud! Igen Hajrá Pick Szeged !!! De ha a szegedi foci is annyi pénzből gazdálkodhatna, mint a kézi csapat, akkor nem itt tartanánk. És azt azért ne felejtsük el, hogy mit tett ezért a szegedi fociért Tóth Bálint!!!!! Elvégre tavaly is ő tartotta bent a csapatot!!!!! Igazolni kellene több, meghatározó jó játékosokat! Amúgy igen, nem játszott jól a csapat, de az abszurd ahogy a játékvezető elfújta a mérkőzést! Szinte már bunda gyanúsan!!!!!”
 • 7. blueshark 2012. szeptember 29. 18:43
  „Bezárni az egész kócerájt!!!”
 • 6. papsajt 2012. szeptember 29. 18:25
  „ejnye Ebgondolat , hogy mondhatsz ilyet. én azt hallottam, hogy annyira jók, hogy most készülünk 3 milliárdot költeni a stadionjukra.”
 • 5. 751510 2012. szeptember 29. 18:23
  „Tavaly éppen csak bennmaradt a csapat, mit vártatok?”
 • 4. tavimaszlag 2012. szeptember 29. 18:13
  „soha szegedi focit! Visca el Barca! HA SZEGED, AKKOR KÉZILABDA! ENNYI! HAJRÁ pICK!”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzelemmel hangolt a bajnokságra a Szedeák

Megnyerte utolsó felkészülési mérkőzését a Naturtex-SZTE-Szedeák. Tovább olvasom