Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Mikler Roland: mindent megbeszéltünk

Döntetlent (29–29) játszott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hétfő este Csurgón, a Budapest Bank férfi kézilabdaligában. A meccs után Mikler Roland, a Tisza-parti alakulat kapusa nagyon feldúlt volt.
– Mérges még?
– Most már higgadtabb vagyok. A csapattal megbeszéltünk mindent visszafelé az úton. Volt mit, hiszen mindannyian nyerni szerettünk volna.

Mikler: Azon munkálkodunk, hogy kijöjjünk ebből a gödörből. Fotó: Schmidt Andrea
Mikler: Azon munkálkodunk, hogy kijöjjünk ebből a gödörből.
Fotó: Schmidt Andrea

– Mindenképpen biztató, hogy nem tartották magukban a mérgüket.
– Ez mindig is jellemző volt a mostani csapatra, nincs klikkesedés, nyíltan, szemtől szembe elmondjuk egymásnak, ha valakinek problémája adódik.

Jegyinformáció

Továbbra is lehet jegyeket kapni a jegymester.hu oldalon a Pick Partizan Beograd elleni szombati BL-mérkőzésére. Csütörtökön és pénteken 16 órától 18.30-ig elővételben az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában is lehet belépőt váltani, ennek ára 3000 forint. Családi jegyet is lehet vásárolni 3500 forintért, amellyel egy felnőtt és egy gyermek tekintheti meg a mérkőzést. A magyar mérkőzésekre érvényes bérlettel rendelkezők helyeit holnap estig tartják fenn, de ha addig nem váltanak jegyet, péntektől az ő helyeikre szóló jegyeket is értékesítik. Iskolás csoportok ingyen mehetnek be a mérkőzésre, ehhez előzetes jelentkezés szükséges a pickinfo@pickhandball.hu e-mail címen.

– Mi volt a gond Csurgón?
– Ez azért hosszabb elemzést igényel, mint hogy pár mondatban elmondjam. Kevesen voltunk, hiányzott két meghatározó játékosunk, Lékai Máté és Törő Szabolcs. Sajnos azt nem bírjuk, hogy ha valakinek nem megy a játék, akkor annak a pályán kell lennie. Csurgón pedig voltak közöttünk, akik formán kívül játszottak. Mindenre van megoldás, így most azon munkálkodunk, hogy kijöjjünk ebből a gödörből.

– A szurkolók nagyon csalódottak voltak a döntetlen után.
– Persze ők azt szeretnék, hogy mindig nyerjünk, mi is ezt akarjuk. Nem szeretek és a csapat sem szeret magyarázkodni, de azért azt lehetett látni, hogy a Csurgó két erős sorral harcolta végig a meccset, mi pedig keveset tudtunk cserélni.

– Aludt azért valamit az éjszaka?
– Hajnal háromkor értünk haza, így annyira elfáradtam, hogy jóformán egyből elaludtam.

– Nem sokáig pihenhetnek, szombaton utolsó hazai BL- meccs a szerb Partizan ellen.
– Délelőttre kaptunk pihenőt, délután előbb egy megbeszélés, majd edzés szerepelt a programban. Tisztában vagyunk vele, hogy szombaton nyernünk kell, ami kellő önbizalmat adhat a folytatáshoz.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. W666W 2012. február 16. 22:46
  „19. TUTI 2012.02.16. 05:01
  Nem a szavakon kell lovagolni hanem azon röhögj , hogy a PICK a kutya jó életben addig nem lesz nagybetús CSAPAT myg ilyen vezetőség és viszonyok vannak ..Meg azért sem mert a szurkkolók javarésze olyan mint Te hogy beéri a középszerrel és elhiszi azt a maszlagot amivel kábítják Öket..ÉN már Öreg vagyok bolondnak és 43 ÉVES sok mindent láttam már amiT Pick Szeged csapatnak hívnak de ilyen fejetlenséget és zürzavart mint ami a Pistrui éra és az után megy nagyon ritkán....

  16 Éves korom Óta jártam Pick Meccsre a Rózsában még a Lesti, és Ludányio Urak voltam a testneveköim és Jó pár Pick játékos ott a Rózsában nevelkedett a kezük alatt ....De ez a mostani garnitura egy apró sóhajtást sem ér a régiekhez képest..Sem mentálisan és még tudásban sem...”
 • 24. szocsoba 2012. február 16. 15:59
  „"Kőkorszak ez nem a jövő,... múlik az idő az emberölő ...benne a remény hamuvá lett...pörög az élet, mint az orosz rulett "...”
 • 23. szocsoba 2012. február 16. 14:32
  „Évek óta a szurkolok kábítása megy,ílyen jók leszünk olyan jók leszünk. Utoljára a Szeviépes időben volt eredmény ...bajnokság ...kupagyőzelmek..Pénz nélkül nem megy ezen kár rágódni,ha majd megközelítjük a Veszprém kondícióit,ami most jelenleg kb 3x nagyobb mint a miénk,akkor ....Mikler, és Lékai is menő félben van ...Lékai épp a Veszprém látókörében van....”
 • 22. zehn 2012. február 16. 13:29
  „Lucia.Igen a Beton már rég kiérdemelte a fedett sportuszodát.Röhej és tarthatatlan,hogy a világ egyik legjobb csapata igénytelen piaci ponyvasátor alatt játszik. És nem utolsó sorban a lelkes közönség semmibevétele is. A hátsó sorban már csak görnyedve lehet állni.
  A Pick is a szívem csücske és sajnálom,hogy nem úgy mennek mostanában a dolgok ,ahogy szeretnénk. Egy ekkora városnak el kell tudni tartani ezt a két csapatot. Ők azért a hazai bajnokságban meghatározók.
  Nem vonatkozik ez a focira és kosárlabdára.Ott ugyanis ad-hoc működést vélek.Sem az anyagi sem a profi háttér nincs meg.Hol megszűnnek,hol megalakulnak.Kínlódás csak.Kár erre egy fillért is áldozni.”
 • 21. Lucia 2012. február 16. 11:59
  „Hajrá A-HÍD SZEGED BETON! Ott van teljesítmény! Veretlenek a bajnokságban - csak a Szolnok a mumus (bár tőlük sem kaptak ki), de ilyen van. Oda kellene a Picknek szánt pénzt is utalni a Városházáról! Esetleg egy európai színvonalú uszodát nekik!
  HAJRÁ SZEGED BETON!
  Pick Szeged: OSZOLJ! Irány az amatőr liga!”
 • 20. baloghiren 2012. február 16. 09:55
  „pontositsunk:a veszprémiek le-szerepeltek az ebn! ott miért nem küzdöttek oroszlanként?
  fura”
 • 19. TUTI 2012. február 16. 05:01
  „"Azt ne mondja senki, hogy ha NORMÉLIS a keret és megfelelö a kispad nem lett volna esély a továbbjutásra ebböl a csoportból mert volt..."

  Ja! Ha "NORMÉLIS" a keret, akkor minden lehetett volna!
  De W6 mit is jelent ez szó??? :):):) Nehezen fejthető meg!
  Ezt sem tudjuk, igy azt sem tudhatjuk, hogy mi lett volna ha ....

  DE EGY DOLOG TUTI!
  Ha meg egy kört tovább megyünk, akkor is W6 ugyanúgy sirna, mint most!
  Mások meg másként! :):):)

  HAJRA PICK SZEGED! HAJRA MAGYAROK!”
 • 18. W666W 2012. február 15. 20:45
  „17. xene@freemail.hu 2012.02.15. 18:14
  " Na ez azért eléggé túlzás...amikor legyőzték a Montpelliert és a Veszprémet, akkor is ez volt a véleményed róluk? "

  Igen ,..Vissza lehet keresni , mert a Veszprém Győzelem után is leírtam hogy ez a csapat ALKALMATLAN arra hogy egymás után 2-szer ugyanolyan szinvonalon teljesítsen és láss csodát utána ki is kaptak a Tatabányától....Ott volt a lehetöség lépéselönyben voltak és elcseszték ahogy azt illik...Mert ennyit tudnak sajnos..:-((((
  Montpellier meccs szintén..Volt egy iszonyat jó napjuk és azt az eredményt kelett volna meglovagolni és erőt gyüjteni belőle és mi történt ?? Formahanyatlás és kiesés a BL böl..Sajnos nem emelt fővel..nyerhetö meccseket adtunk oda elég ha valaki nézte a TV közvetítéseket akkor láthatta....

  " Nehéz úgy teljesíteni, ha csere nélkül kell végigjátszani az idényt, és főleg most, Olimpia évében plusz-terhelés is jön a fiúkra...
  Más csapatok nem játszanak BL-ben meccseket, meg nem küldik a válogatottba a játékosaikat, úgyhogy náluk nyilván kisebb a terhelés..."

  Erre megint az a válaszom hogy azért van a vezetőség, hogy idény elején felmérje azt hogy ha van ennyi pénzünk akkor kb ezt tudjuk teljesíteni ezzel az állománnyal..Évek Óta megfigyelhető SŐT boritékolható az hogy Január végére max február közepére ELFOGY a csapat kb akkorra amikor A BL csoportkörének az utolsó fázisa van....Azt ne mondja senki, hogy ha NORMÉLIS a keret és megfelelö a kispad nem lett volna esély a továbbjutásra ebböl a csoportból mert volt..megvoltak a Bravurok csal épp a Bravúrokat nem követte semmi..egyszeri gyözelmek voltak amivel lehet takarózni majd az idény végén, hogy lám lám ezt is megcsináltuk...

  De Összeségében sajna pont a kispad hiányossága és a meghatározó játékosok folyamatos rossz teljesítménye miatt megint csak a Mi lett volna marad.......”
 • 17. xene@freemail.hu 2012. február 15. 18:14
  „16. zehn 2012.02.15. 14:53
  "A veszprémiek is szerepeltek az EB n többen is mint a szegediek és ők 20 gólokkal nyerik a hazai bajnokság meccseit."
  A magyar csapatok nagy része már alapból feladja a veszprémiek elleni meccset, mert vereséggel kalkulálnak. Azt a mérkőzést csak lejátsszák, mert tudják, ha kikapnak, úgysem lesz semmi következménye, lehet hivatkozni arra, hogy a "nagy Veszprém" volt az ellenfél. Nem teszik oda magukat rendesen az ellenfelek...
  Azért az a 20 gól elég túlzás...inkább 10-15.

  "Az, meg hogy rövid a kispad,nem a szurkoló hibája."
  Én nem írtam ilyenről. Nem kell a számba adni olyan dolgokat, amikről szó sem volt. De ez a nyilvánvaló, hogy nem a szurkoló hibája a rövid kispad.

  9. W666W 2012.02.15. 10:27
  "akkor mire is jutottál ?????
  Remélem arra, hogy Mezeiék meg az elmúlt 10 év vezetősége gyakorlatilag NEM CSINÁLTAK SEMMIT....."
  Csinálni-csináltak, csak a különféle sztár-igazolás, játékosok nem jöttek be. Abban sajnos igazad van, hogy nincs egy normális csere-sor, és ez már hosszú ideje nagy gond. De Mezeiék sem fognak csodát tenni 1 év alatt, főleg, ha tényleg igaz az a pletyka, hogy a Picknek elég sok adóssága volt.

  "A Játékosok annyiban mindenképp / legalább is az egészségesek/ hogy amikro ott a lehetőség a bizonyításra gyakorlatilag csak azt bizonyítják, hogy alkalmatlanok méga beugró szerepre is és ráadásul lélektelenek"
  Na ez azért eléggé túlzás...amikor legyőzték a Montpelliert és a Veszprémet, akkor is ez volt a véleményed róluk?
  Nehéz úgy teljesíteni, ha csere nélkül kell végigjátszani az idényt, és főleg most, Olimpia évében plusz-terhelés is jön a fiúkra...
  Más csapatok nem játszanak BL-ben meccseket, meg nem küldik a válogatottba a játékosaikat, úgyhogy náluk nyilván kisebb a terhelés...”
 • 16. zehn 2012. február 15. 14:53
  „Xene.Hagyjuk már ezeket az elcsépelt és nem is valós magyarázkodásokat.A veszprémiek is szerepeltek az EB n többen is mint a szegediek és ők 20 gólokkal nyerik a hazai bajnokság meccseit. Az, meg hogy rövid a kispad,nem a szurkoló hibája.Tessék normálisan igazolni.Jelenleg is van 2-3 olyan játékos,aki nem Pick szintű és kapja a kiemelt fizetést,miközben eddig semmit sem tett le az asztalra.”
 • 15. szunyi 2012. február 15. 14:51
  „12. geza

  20 év alattiak vannak a juniorba (legidősebbek), de inkább 17-18 évesek.”
 • 14. dezsi 2012. február 15. 14:42
  „Kedves W666W. Én ott vagyok az általad említett 1500-ban és nem érzem azt, hogy szemenköpnének. De gondolom te is ott szurkolsz velem együtt minden meccsen így el kell fogadnom a véleményedet. Mert ugye nem azt akarod mondani, hogy úgy kritizálsz, hogy nem is jársz ki a meccsekre???
  Az elmúlt 10 év vezetősége nem csinált semmit. Hú-ha. 2006 kupagyőzelem, 2007 bajnoki cím, 2008 újra kupagyőzelem. Vagy most nem a Pick Szegedről írtál? :-))) Persze nem jól megy most, de bizom benne a Partizán ellen jön a fordulat, úgy mint ősszel. Mert akkor az volt a fordulópont!”
 • 13. na 2012. február 15. 12:31
  „9,65 szorzó volt a döntetlen!!! :)”
 • 12. geza 2012. február 15. 12:25
  „# 11 Köszi a választ. Bár én nem erre a korosztályra gondoltam, hanem pl az U23 (ha van ilyen) akkik 20+ évesek és fizikálisan kezdenek ott lenni. Nem arra gondoltam hogy egész meccseket játszanak végig, de meccsenként 10-15 percek vállalhatók lennének”
 • 11. szunyi 2012. február 15. 11:35
  „8. geza

  A kézilabdába baromi sokat számít a test. Egy 16-18 éves fiatal egyszerüen testileg nem olyan érett, nincs olyan kidolgozott izomzata, mint egy 90-100 kilós 22-35 éves embernek. Hiába ügyes, gyors testileg elnyomják. Ez életkori sajátosság (14-16 éves korban nyúlnak meg a fiuk és a test lassan követi a hosszirányú növekedést). Egyedüli poszt a szélső ahol számításba jöhetnek. Persze lehet, hogy akad 1-2 ember aki már 17 évesen is befér, de az barom ikevés.”
 • 10. roxper 2012. február 15. 10:29
  „Törő igen is hiányzik, balszélen nagyon kellene még egy ember, aki rengeteg gólt szórna! ;)”
 • 9. W666W 2012. február 15. 10:27
  „7. xene@freemail.hu 2012.02.15. 09:58
  akkor mire is jutottál ?????
  Remélem arra, hogy Mezeiék meg az elmúlt 10 év vezetősége gyakorlatilag NEM CSINÁLTAK SEMMIT.....
  mert felteszem a kérdést milyen vezetőség vagy tulajdonos az olyan aki tudja hogy a csapat fele Válogatott játékos tehát lesznek kötelezettségei plusz az idény közben és ennek ellenére nem alakít ki egy olyan keretet amivel REÁLISAN a sérüléseket is beleszámolva esély lehetne a jó eredmény elérésére ...

  Szerinted akkor Ki is a Hibás ??????

  A Játékosok annyiban mindenképp / legalább is az egészségesek/ hogy amikro ott a lehetőség a bizonyításra gyakorlatilag csak azt bizonyítják, hogy alkalmatlanok méga beugró szerepre is és ráadásul lélektelenek is nemcsak önmagukat köpik szemben hétröl hétre hanem a szurkolókat is azt a 1500-at is akik még kimennek a meccseikre..A Szurkolók NEM EZT ÉRDEMLIK !!!!!!!!!!”
 • 8. geza 2012. február 15. 10:12
  „Nem értek a kézilabdához, de olyan mint utánpótlás nincsen? Nincs szegeden 3-4 fiatal akiket be tudnának vetni?”
 • 7. xene@freemail.hu 2012. február 15. 09:58
  „3. W666W 2012.02.15. 08:08

  Azt is nyugodtan hozzáteheted, hogy szinte mindig van 1-2 ember, aki sérült a csapatnál, így ha ők kiesnek, valakire megint nagyobb terhelés jut, mert csökkennek a variációs lehetőségek.
  Na meg, épp emiatt, azok a játékosok, akiket nem tud Skaliczki lecserélni, ugyancsak a szezon végére elfáradnak, lesérülnek a legtöbbször....
  A válogatott mérkőzések (EB )e mellett jó nagy energiát elvontak nem egy Pick-játékostól.
  Elég ha csak Prodanovicra gondolunk, aki hihetetlenül rövid idő alatt 8 mérkőzést játszott le! De a magyar játékosok is 6 meccsel lettek gazdagabbak. És ott is nem kis sérüléseket szedhettek össze. Szegény Zubai is megsérült...
  Csere-sor nélkül ennyire képes a csapat.

  2. Lucia 2012.02.15. 07:54
  A Csurgónak hosszú ideje volt felkészülni erre a mérkőzésre, de gondolom ezt nem tudod.
  A Pick-játékosok nagy része EB-ről jött haza, nagyon rövid idő alatt sok mérkőzést játszottak le, és ki tudja milyen kisebb-nagyobb sérüléseket szedtek össze. A Csurgóból mindössze 1 ember ment az EB-re, így ők teljes kerettel készülhettek erre az összecsapásra.
  Kicsit látni is kellene az összefüggéseket hölgyem!
  Ez lesz és marad mindig is Szeged csapata, maximum a teke-csapat az, amely sikeresebb nála...”
 • 6. dezsi 2012. február 15. 09:15
  „Nekem tetszik, hogy a "spájzban vannak". De akkor azt is tudod, ha szombaton a Tatabánya kikap épp Csurgon akkor Ő ott is marad!!!!!! Mivel nem fog bejutni a 4 közé, hiszen akkor a Füred lesz a nevető negyedik!!!!

  Lucia kedves, ne gyere. Nem hiszem , hogy fogsz bárkinek is hiányozni. Te röhögj otthon vagy a tv előtt, mi meg szurkolunk a csapatunknak!”
25 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgás: tévében a Szeged 2011?

Ha az időjárás és a pálya állapota is úgy alakul, jövő vasárnap a televízióban is látható lesz a… Tovább olvasom