Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Mindkét fél állítja: élethalálharc lesz

Szeged - A Pick Szeged játékosai azt ígérik, maximális erőbedobással küzdenek a szombaton 16.15-kor kezdődő (Viasat3 és delmagyar.hu online) Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Vladan Matics edző azt is hozzátette, ennek ellenére esélyesebb a világ egyik legjobb együttesei között számon tartott katalán gárda.
A Pick Szeged kézilabdásainak edzéséről nem érdemes elkésni, hiszen pontosan kezdődik a program: Ványa-féle bemelegítés, aztán foci, lövőgyakorlat, s taktikai gyakorlás.

Amíg a foci tartott, Vladan Matics edző az esélyekről beszélt:
– A mi költségvetésünk egytizede a Barcelonáénak. Ha mindenki a maximumot tudná nyújtani, s fegyelmezetten, nem kapkodva játszana, akkor nem lenne elképzelhetetlen a győzelem sem. A hozzáálláson nagyon sok múlik.

A két román idegenlégiósról az utóbbi időben csak a maródiak között tehettünk említést. Mostanra azonban megváltozott a helyzet.

– Minden vágyam az, hogy játszhassak a Barcelona ellen, s bebizonyítsam, hogy helyem van a Pick Szegedben – mondta a beálló Julian Stamate.

A szegedi játékosok elszántsága határtalan Fotó: Miskolczi Róbert
Valentin Ghionea mozgásán már látszott, hogy kilábalt az influenzából, amely szinte kivette az erejét. Szerencsére a Békésen megcsúszó Petrea nem sérült meg.

– Azt hiszem, ha fáj is a lába, egészen biztosan nem árulja el – jegyezte meg Lukács János.
Úgy látszik, óvatosabbnak kell lennem ma – mondta a szemét törölgetve Vadkerti Attila, aki olyan erősen lőtte a labdát a kapufára, hogy az visszapattanva a szemét találta telibe.

Puljezevics Nenad csapatkapitány – miután Marjanac váltotta a kapuban – elmondta a véleményét a mai mérkőzésről: – A Barcelonának nincs gyenge pontja. Minden poszton kiváló játékosai van. Ezért ellenük csak fegyelmezett játékkal van keresnivalónk. Egy biztos: nem lesz gyors a játék, s ez talán nekünk is jobban ízlik.

Ginál János, a szurkolók csapatának egyik vezetője is megnézte a Pick edzését, de ő elsősorban azt kérte, írjuk meg, van még hely a gudmei mérkőzés megtekintésére. Érdeklődni a 30/555-0981-es telefonon lehet.

A csarnok 14 órakor nyit, s korlátozott számban, lehet még állóhelyet vásárolni. A vita elkerüléséért kéri a klubvezetés, hogy mindenki időben üljön le, hiszen az állóhelyet váltók elfoglalhatják azt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fernandez otthon maradt

Szeged - A Barcelona tegnap délután negyed négykor érkezett meg Szegedre. Elsőként Nagy László… Tovább olvasom