Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Monstre program

Csütörtökön rendezik az Arany Ászok–Cora Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna helyosztó napját, amelyen reggel 9-től este hétig tíz mérkőzésen szurkolhatnak a nézők az újszegedi sportcsarnokban.
Tíz meccs helyosztókkal, döntőkkel, gálameccsekkel – így áll össze az Arany Ászok–Cora Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna holnapi programja. Mondhatnánk, megszokott dolog az egész napos év végi monstre futball. És ez így van jól. Hiszen aki szereti a labdarúgást, az mivel mással is búcsúztathatná az esztendőt, mint kedvenc sportága űzésével vagy nézésével.

Hagyomány, hogy a médiacsapat minden évben vendégül látja egy kistelepülés együttesét, amely ezúttal a Badényi János vezette Pusztamérges lesz. Aztán pedig beindul a nagyüzem, kezdődnek a november végét és a decembert végig átölelő torna bronzmeccsei. Négy korosztályban lesznek mérkőzések, ahol a tét a győztes zárás. Kora délutántól finálék jönnek, majd a nap vége előtt a Szeged öregfiúk próbál meg visszavágni a Honvéd öregfiúknak a néhány évvel ezelőtti 5–2-es vereségért. Nehéz dolga lesz Szalai Dzsínó Istvánnak és együttesének, mert a Honvéd jó nevekkel érkezik. Az események – amelyek közepette többek között találkozhatunk csongrádi, makói, zákányszéki, hódmezővásárhelyi és szegedi érdekeltségű csapatokkal – a nyílt kategória döntőjével zárulnak 19 óra körül. Az egész napos belépő 500 forintba kerül, és az azt megváltók között értékes nyereményeket (LCD tévé, kerékpár, kenyérsütő, belépő az Anna fürdőbe) sorsolnak ki.

 Holnap a döntőket rendezik a Kék Mókus-kupán.  Fotó: Schmidt Andrea
Holnap a döntőket rendezik a Kék Mókus-kupán.
Fotó: Schmidt Andrea

Az esemény támogatói: Arany Ászok, Cora, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség, Délmagyarország/Délvilág, Rádió 88, Szegedi Sport és Fürdők Kft.

A döntő műsora

Az Arany Ászok–Cora Kék Mókus-kupa szegedi kispályás labdarúgótorna programja, csütörtök, 9 óra: Média–Pusztamérges; 10: SZAK öregfiúk–Együtt Szegedért Egyesület (+45, bronzmérkőzés); 11: Fit World–Első Beton (+35, bronzmérkőzés); 12: Laczkó Bt.–Ret FC (–35, bronzmérkőzés); 13: Együtt Szegedért–Jan-Ker 2001 Kft. (nyílt kategória, bronzmérkőzés); 14: Első Beton–Ficak +45 (+45, döntő, Török György-emléktorna); 15: Silstar–bakelitbolt.hu (+35, döntő); 16: Micro Meat Kft.–Hársfa söröző; 17: Honvéd–Szeged öregfiúk gálameccs; 18: Varga Pince–Young Boys (nyílt kategória, döntő).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóth László edző elégedett: 10. helyen a Szentes

Rövid szünet után hétfőn kezdte a felkészülést a Bodrogi Bau Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapata, az első bajnokit január közepén játssza. Tovább olvasom