Délmagyar logó

2017. 03. 31. péntek - Árpád 5°C | 17°C Még több cikk.

Motokrossz: zsombói elsőségek

Szatymazon a szervezők remek pályát hoztak össze, mely a 35-40 fokos hőség ellenére sem porolt, így a versenyzők, s a kilátogató kétezer néző is élvezhette a motokrosszfutamokat.
Szatymazon a szervezők remek pályát hoztak össze, mely a 35-40 fokos hőség ellenére sem porolt, így a versenyzők, s a kilátogató kétezer néző is élvezhette a motokrosszfutamokat. Eseményekben is gazdag volt a viadal, már az első amatőr versenyszámban, a rajt utáni első emelkedőn a mezőny fele kis „pihenésre" kényszerült, vagyis bukott, szerencsére sérülés nem történt. Az extra kategóriában a győzelemre is esélyes Csorba Ákos a második futamban a 15 méteres asztal átugrásakor hatalmasat esett, és nem tudta befejezni a versenyt.

Az amatőr 125-ös mezőnyben nagy győzelmet aratott a 14 éves zsombói Farkas Szabolcs, maga mögött hagyva a felnőtteket kis 85 köbcentiméteres motorjával, második lett Szilágyi Attila, harmadik Zámbó Mihály, negyedik Csányi Attila, ötödik a 63 esztendős Dömösi Ferenc. Az amatőr 250-es mezőnyben szintén zsombói siker született: Bezdány Béla vehette át az elsőnek járó serleget, a második helyen Kalmár József, a harmadikon Hidas László, a negyediken Szűcs Tibor, az ötödiken pedig Szalai János végzett.

Az extra 125 kcm-es kategóriában Marosi Dávid lett az első helyezett, megelőzve (sorrendben) Ternovszki Kálmánt, Sándor Józsefet, Bubela Árpádot és Ádám Dánielt. A 250 kcm-es extra mezőnyben a szegedi Kovács Zoltán volt az abszolút győztes, mindkét futamot az első helyen zárta, a második Balázs Csaba, a harmadik Balázs Dezső, a negyedik Szabó László, míg az ötödik Hegedűs Imre lett.

Nagy sikert aratott az autós kaszkadőrshow, valamint az este fellépő Póka Angéla és a Gera Fivérek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hozta a kötelezőt a Loki

A labdarúgó Borsodi Liga nyitányán a legnagyobb bravúr az Újpesthez fűződik, amely kétgólos… Tovább olvasom