Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Motokrosszérmek

A szegedi Motor-Art SME amatőr motokrosszosai a közelmúltban három versenyen szerepeltek, és szép eredményeket értek el.
Kecelen rendezték meg a motokrosszosok amatőr kupasorozatának 5. fordulóját, ahol a szegedi Motor-Art SME sportolói ismét rajthoz álltak. A locsolás ismét „jól sikerült", így a nézők a sárral is küszködő, harcoló motorosokat láthattak. A sérüléséből felépült Kovács Zoltán (125 kcm extra kategória) az első futamban belekeveredett egy tömeges bukásba. A futamot még be tudta fejezni, de az alkarja megsérült, ezért a másodikban már nem indult.

Márta Ferenc (250 kcm extra) rutinjának köszönhetően kimaradt minden esésből, bukásból, és az idei esztendő első győzelmét aratta.

Összetettben a stabil második helyet foglalja el, és közelebb került az éllovas Shrenk Péterhez. A 125 kcm A kategóriában ifj. Pekárik László az első futamban hatalmasat esett, és csak a 8. helyet tudta megszerezni, összetettben a 6. helyen áll. A 125 kcm szeniorban ketten képviselték a Motor-Art SME színeit: Jakob Béla a dobogó második fokára hajtott fel (a kupasorozatban az első), Dömösi Ferenc pedig a 6. helyen végzett, összetettben őrzi 4. helyét.

Tökölön, az amatőr motokrossz kupasorozat következő fordulóján a versenyzők a meleggel és a porral (is) viaskodtak. A 125 kcm A kategóriában ifj. Pekárik László bronzérmet szerzett, míg a 125 kcm szeniorban Jakob Béla a 2., Dömösi Ferenc pedig a 4. helyet érte el.

Márta Ferenc (250 kcm extra) a második „menetben" hatalmasat esett, és emiatt csak az 5. helyen zárta a viadalt. Majd következett Szolnok, ahol ifj. Pekárik László az 5. helyet csípte el a 125 kcm A-ban, míg Jakob Béla 3., Dömösi Ferenc pedig 5. lett a 125 kcm szeniorban. Márta Ferenc (250 kcm extra) a 4. helyet szerezte meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gellért tenisziskolás sikerek

Ismét kitettek magukért a Gellért Tenisziskola csapatának a tagjai. Az utánpótlás országos… Tovább olvasom