Délmagyar logó

2018. 01. 24. szerda - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

NB III: Magyar fél év után újra Makón

A Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapatában eltöltött féléves kitérőt követően visszatért egykori együttesébe, a Makóba a védelem közepén és a középpályán is használható Magyar György.
Az elmúlt nyáron a nagy terveket szövögető NB II-es újonc, a Szeged 2011 több Makó FC-s labdarúgót igazolt le, köztük Magyar Györgyöt. A 32 éves játékos jó teljesítményt nyújtott, csapata mind a 15 mérkőzésének első pillanatától az utolsóig a pályán volt. A szezon végén mégis távoznia kellett...

– Az elmúlt nyáron úgy szerződtem a Szeged 2011-be, hogy Bozóky Imre elnöknek nem árultam zsákbamacskát, elmondtam neki, mivel tűzoltóként többször is 24 órás szolgálatot kell adnom, nem tudok az összes edzésen részt venni. Így is kellettem, és úgy érzem, nem okoztam csalódást, sőt szerénytelenség nélkül állíthatom, a jobbak közé tartoztam. Lement a szezon, meg sem fordult a fejemben a csapatváltás, csakhogy a gyengébb szereplést azokra fogta a klubvezetés, akik nem tudtak minden edzésen részt venni. Ami történt, megtörtént, nem szaporítanám a szót, végül kenyértörésre került sor, elváltak útjaink a Szeged 2011-gyel.
Sokáig nem maradt csapat nélkül Magyar, immár két edzésen túl van az NB III Alföld csoport sereghajtójánál, a Makónál.

Magyar (balról) nagy nyeresége a Makónak. Fotó: Schmidt Andrea
Magyar (balról) nagy nyeresége a Makónak.
Fotó: Schmidt Andrea

– Hívott a HFC és a megyéből más gárdák is, de mivel a kérők között szerepelt a Makó, nem lehetett kérdés, hogy a zöld-sárgákat választom – folytatta a futballista. – Mielőtt átigazoltam volna a Szeged 2011-be, tizenkét és fél évet töltöttem a Maros-parti együttesben, ebből nyolc évadot csapatkapitányként. Visszahúzott a szívem az Erdei Ferenc téri sporttelepre, bár tetemes a hátrányunk, végtelenül szomorú lennék, ha nem tudnánk kiharcolni a bennmaradást. A fiatal társasághoz ugyanis rajtam kívül Puskás Csabi és Czirbus Gábor is csatlakozott, és más, egykori makói is érkezhet még. Azt gondolom, a tavaszi 15 meccsünkből legalább nyolcat-tízet meg kell nyernünk. Nem kis kihívás, de szívesen vállalom. Középpályás létemre a csapat gólkirályaként távoztam az elmúlt nyáron, azon leszek, hogy nemcsak jó teljesítménnyel, hanem ismételten találatokkal is segítsem régi-új gárdámat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Junior-világbajnokot igazolt a Szentesi VK

A Kalo-Méh CS&K Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapata junior világbajnokkal erősített:… Tovább olvasom