Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Négy BL-résztvevő a tornán

Felgyorsult az élet a Pick Szeged kézilabdacsapatának háza táján. A klubvezetés tegnap újabb egy évre szóló támogatói megállapodást kötött a Főszer- Elektroprofil Kft.-vel. Holnapután pedig az egyesület megalakulásának 35. évfordulójára rangos torna kezdődik.
A Főszer- Elektroprofil Kft. és a Pick Szeged újabb egyéves szerződést kötött. Fotó: Gyenes Kálmán
Lehet a véletlen műve is, hogy a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának ezen a héten két ünnep is adódik. Az elsőn csak szűk körben tegnap került sor a Főszer- Elektroprofil Kft. új székházában. A házigazda cég vezetője, Lakatos Jenő és Lele Ambrus, a csapat ügyvezető elnöke kézjegyével látta el az újabb egy évre szóló támogatói megállapodást. Az összegről csak annyit árultak el, hogy valamivel több, mint az elmúlt évben volt. A szegedi székhelyű országos vállalkozás már 1997 óta szponzorálja a Pick Szegedet, mint Lakatos Jenő elmondta, nekik a sport és a kultúra támogatása fontos elemnek számít, s a kézilabdacsapat eredményei megerősítik őket abban a hitükben, hogy jó helyre tették a pénzüket. Az ügyvezető igazgató ezenkívül bejelentette, hogy vállalják a csapat öltözőjének klimatizálását, s szeretnék fehér asztal mellett vendégül látni a játékosokat is.

Lele Ambrus pedig elárulta, titkos vágyaik között szerepel az is, hogy jó teljesítménnyel esetleg egy hosszabb távú együttműködés szülessen. Újhelyi István, a csapat társadalmi elnöke pedig hozzátette: „Öröm, hogy egy jól működő szegedi cég új székházában egy 35. évét ünneplő klub rangos tornája és bajnoki rajtja előtt tovább stabilizálódott az egyesület anyagi háttere."

Lele Ambrus ezután tájékoztatta az újságírókat a Jubileumi Volán-kupa előkészületeiről. Az ügyvezető elmondta, hogy a Tatran Presov érkezik legelsőnek Szegedre, hiszen a szlovák bajnok csütörtökön már elfoglalja a szállását. A Zagreb és a Veszprém csak pénteken délben fut be, mivel csütörtökön este még a visszavonuló Csoknyai István búcsúmérkőzésének résztvevői lesznek.

– Azt hiszem, a torna erősségéről elegendő annyit megjegyezni, hogy mind a négy csapat résztvevője a Bajnokok Ligája küzdelmének – mondta az ügyvezető elnök, majd így folytatta: – Nem hiszem, hogy lesz egyetlen néző is, aki csalódottan távozik majd a sportcsarnokból, hiszen egy héttel a bajnokság rajtja előtt már minden csapatnak jó formában kell lennie. Így aztán sok mindenre választ kaphatunk pénteken és szombaton. Dobojban még 20-25 perces jó játékot láthattunk. Kovács Péter edző azonban már mindenkitől maximumot vár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sorsoltak az MK-ban

A férfi vízilabda Magyar Kupa csoportmeccseit a hét végén, szombaton és vasárnap rendezik. A végső… Tovább olvasom