Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Négy nap, ami a koriról szól

Jövő héten tavaszi szünet az iskolásoknak, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. pedig hatalmas akcióval búcsúztatja a szegedi műjégpályát. A Délmagyarország napilap április 4-ére egész napos izgalmas programot szervez, amelynek zárása a DM-jégdiszkó lesz.
Négy ciklus

Április 2-ától 5-éig négy ciklusban lesz nyitva a szegedi műjégpálya. Délelőtt 9 órától 11-ig, 12 órától 14 óráig, 15 órától 17 óráig és 18 órától 20-ig. Szombaton az idény utolsó jeges bulija zárja a napot 21 órától 23 óráig: a Délmagyarország jégdiszkóján szórakozhatnak.

Jövő héten kezdődik a tavaszi szünet az iskolásoknak, ennek apropóján pedig a Szegedi Sport és Fürdők Kft. izgalmas programot állított össze a szegedi műjégpályára. Bizony a jó idő közeledtének az első jele, hogy a népszerű sportlétesítmény „nyári nyugovóra" tér, április 6-án bezár.
Négy nap viszont a korcsolyázásról, a tömegsportról szól. Aki szereti a sportágat, az április 2-ától 5-éig négy ciklusban korizhat. Április 4-én (szombat) a Délmagyarország napilap és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. izgalmas nappal készül.

Több sportággal is megismerkedhet majd a közönség ezen a napon, sikeres szegedi jeges sportegyesületek tartanak rövid sportági bemutatót. 9 órakor a szegedi műkorcsolyások és jégtáncosok lépnek jégre, majd 15 órakor a szegedi gyorskorcsolyások mutatják meg, hogy milyen látványos az ő sportáguk. 18 órától következnek a szegedi hokisok, akik minden bizonnyal remek trükkökkel szórakoztatják a publikumot.

Remek programokkal várják a szervezők a korizni vágyókat a jövő heti tavaszi szünetben. Fotó: Frank Yvette
Remek programokkal várják a szervezők a korizni vágyókat a jövő heti tavaszi szünetben.
Fotó: Frank Yvette

A szombat fénypontja a Délmagyarország-jégdiszkó lesz (kezdés: 21 óra). A belépő egy újság lesz, amit a helyszínen kell megvásárolni. Jó hír, hogy a nagy buli után 23.20-kor mentesítő villamosjárat indul az Anna-kútig.
Lapunk is nagyon készül az eseményre, az esti buli alatt egy különleges fotót készítünk, és természetesen az egész napos eseményről is részletesen beszámolunk.

Horváth András, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. igazgatója elmondta, hogy erre a négy napra kedvezményes belépővel készülnek. A felnőttek 650 forintért, a diákok 500 forintért korizhatnak. Aki még nem próbálta a korit, annak érdemes a négy nap alatt megismerkednie vele, az sem lehet gond, ha nincs felszerelése, mert a helyszínen tud bérelni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pofonokban fürödtek

Hiába játszott ukrán, dán, francia, svájci, lengyel vagy éppen az említett német csapattal, egyetlen… Tovább olvasom