Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Négyezren neveztek a városvédő futásra

Újból megmozdul Szeged, holnap délelőtt 10 órakor startol el a 7. T-Com Vivicittá városvédő futás a Dóm téren.
Az újszegedi sportcsarnokban egy különszobát kellett kialakítaniuk a VSI munkatársainak, mert már előzetesen annyian neveztek a holnapi 7. T-Com Vivicittá városvédő futásra, hogy az irodába már nem fértek be a nevezési lapok. Több mint négyezren jelezték, hogy szeretnének részt venni az idénynyitó futóversenyen.

Népszerű lett a futás. Nem véletlenül, hiszen Szeged belvárosában és annak legszebb részein mozoghatnak a sportbarátok. A táv hossza sem félelmetes, éppen ezért rengeteg család nevez a 3,4 kilométeres versenyre. Halászevics Péter és csapata sok-sok iskolával felvette a kapcsolatot, így most rengetegen jönnek el különböző tanintézményekből.
A startpisztoly délelőtt tíz órakor dördül el a Dóm téren, ekkor indul el a hömpölygő tömeg a táv megtételére.


Útvonal és lezárás

A 7. T-Com Vivicittá városvédő futás útvonala: Dóm tér–Somogyi utca–Kárász utca–Klauzál tér–Széchenyi tér–Takaréktár utca–Tisza Lajos krt.–rakpart–árvízi emlékmű–Tisza Lajos krt.–Aradi vértanúk tere–Rerrich Béla tér–Dóm tér.
Ma 18 órától a futás útvonalán megállási tilalom lesz, így ezeken a szakaszokon nem lehet parkolni. A futás napján, szombaton pedig a futás útvonalán szakaszos lezárás lesz. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyvilág – kishírek

Tovább olvasom