Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Névadó szponzora lett a Csongrád megyei labdarúgó bajnokságoknak

Szeged - A tavaszi szezonban már a Szertár Sportbolt névadásával indulnak a Csongrád megyei labdarúgó bajnokságok - jelentették be az Árkád Szeged sportboltjában tartott sajtótájékoztatón.
Katona Zoltán, a szegedi Szertár Sportbolt tulajdonosa tegnap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megállapodott a MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóságával egy névadó szponzori együttmüködésről, így a tavaszi szezon az ország minden pontjára sportfelszereléseket szállító üzlet névadásával indul a hétvégén mindhárom osztályban, tehát a megyeegyben, a megyekettőben és a megyeháromban is.

– A legkisebbektől a legnagyobbakig részesülnek az együttműködés előnyeiből a megyei csapatok játékosai, összesen 300 labdát kapnak a csapatok attól a cégtől, amely eddig is támogatta a magyar sportot, például tornák szponzorálásával – mutatta be a szponzoráció hátterét Nógrádi Tibor, a Csongrád Megyei Területi Igazgatóság elnöke.

Hozzátette, ilyen szponzoráció a megyék felében van meg csupán hazánkban. Az, hogy Csongrád megyének is sikerült megállapodnia a névhasználatról, azt bizonyítja, hogy a megyei labdarúgást és annak közegét pozitívan ítélik meg.

– Ami különösen tetszett az ajánlatban, hogy a Szertár Sportbolt nem akart üzleti előnyhöz jutni a megyei igazgatóságnál, csupán jelezni szerette volna, hogy képes ellátni felszereléssel a csapatokat. Mivel megyénkben egyre több futballcsapat alakul, biztos vagyok benne, hogy mindkét félnek előnyös lesz a megállapodás – tette hozzá.

– Örülök, hogy a megyei labdarúgó-bajnokságokban is megjelenik a névadó szponzoráció, és bízom benne, hogy ez a fejlődésünket szolgálja
– mondta Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök, a megyei igazgatóság társadalmi elnöke, majd ellátta kézjegyével a támogatásról szóló, egyéves időtartamra vonatkozó szerződést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgás: íme a megyekettő tavaszi sorsolása

Elkészült a Szertár Sportbolt megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi programja. Tovább olvasom