Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Nógrádi Tibor: Célunk, hogy jobbá tegyük a megyei futballt

Sorozatunkban aktualitásokkal – sikerekkel, kudarcokkal, érdekességekkel – foglalkozunk. A megszűnt Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség volt főtitkára, Nógrádi Tibor január 1-jétől az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatójaként dolgozik.
– Területi igazgatóként mi lesz a feladata?
– Az MLSZ által meghatározott struktúrában a megyei labdarúgást érintő operatív feladatok elvégzése. Ebbe beletartoznak a gazdálkodási feladatok, mint például a bajnokságok működtetése; a menedzselés, értem ez alatt a csapatok, a játékosok nyilvántartását, illetve a szakmai munka felügyelete, elsősorban az utánpótlásképzésre fókuszálva.

– A CSLSZ-ben korábban dolgozóknak mi lesz a sorsuk?
– Azt gondolom, akik eddig is a szövetség munkatársai voltak, azok jól végezték a feladatukat, semmi sem indokolja a változtatást. Célunk, hogy minél erősebbé, jobbá tegyük a Csongrád megyei futballt, azt pedig csak nagy összefogással, kizárólag közösen tudjuk megoldani.

Nógrádi Tibor január 1-jétől az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatójaként dolgozik. Fotó: DM/DV
Nógrádi Tibor január 1-jétől az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatójaként dolgozik. Fotó: DM/DV

– A megyei szövetség elnöksége 2010. februárjától regnál. Ön mint a CSLSZ volt főtitkára miként értékeli az azóta eltelt időszakot?
– Nem lehetek maradéktalanul elégedett, közepesnek minősíthető a közel egy esztendő. Többet szerettem volna kihozni belőle, elsősorban a minőségi elvárások terén, de ígérem, tavasszal javulunk. A mennyiséggel viszont nem lehetek, nem lehetünk elégedetlenek, hiszen hat csapattal sikerült növelni a megyehármas csapatok számát. De még vannak tartalékok, az elkövetkező három évben növelni szeretnénk az igazolt játékosok számát, és abban is bízom, hogy sikerül eredményt elérni az oly sok csapat, egyesület által remélt költségcsökkentésben.

Olvasóink írták

 • 14. Geba 2011. január 19. 18:09
  „Gratulálok, az új-régi vezetésnek!

  Remélem, hogy most már többet fognak fektetni az utánpótlás nevelésbe, és nem adják el a fiataljainkat idő előtt.
  Több mint 200 igazolt fiatal és gyermek rugja a bőrt az edzéseken, csak Szegeden.
  Nem is beszélve a környező településekről. Szóval azt hiszem, hogy nem az emberanyag hiánnyal van a baj.

  Félre kellene már tenni az önös érdekeket, és Szeged város vezetésével együtt, önzetlenül a jó útra terelni ezt a sportágat.
  Tisztelt hölgyek és urak, fel kellene már ébredni, és ahogy más nagy városokban, ezt Szegeden is megtudnánk csinálni.

  Hajrá Szeged!”
 • 13. koana81 2011. január 19. 16:35
  „IGEN és akkor lehetne kiabálni hogy "MEGVÁSÁROLT MÁSODOSZTÁLY HEJ,HEJ"”
 • 12. r 2011. január 19. 16:30
  „Hát igen csak a csere ,arra nem gondoltál hogy meg kéne nyerni a bajnokságot?Az lehet hogy tartozik de emlékezz Morocékat a Szeged csak bíróság útján fizette ki!De melyik csapatnak adják át a jogot mert mind a kettő csapatotok nagyon gyenge talán a kettőből össze lehetne hozni egy jó közepes csapatot a nb3-ba amire lehetne építeni és még egyszer leírom nincs lelkiismeretes szakmai stáb akik a megérdemelt szintre tudnák felhozni a Szegedet mert nem mindig a pénz dominál!Én szerettem Szegedre járni jóNB1-es meccsek nézni és remélem fogok is egyszer még látni, de szerintem rossz úton jár a Szeged!”
 • 11. ultra 2011. január 19. 15:14
  „A fene jó Ménesi inkább a játékosok felé rendezze a 3-4 hónapos tartozásokat! ennyi

  Senki nem irigy rájuk, de ők inkább tönkre mennek mindhogy jogot cseréljenek őszre(hiszen nem birják el az nb2-őt???!!!)...

  hajrá szeged!”
 • 10. r 2011. január 19. 14:08
  „Teljesen egyet értek fociguruval hogy javítani kell a megyei labdarúgáson ami nem egyenlő a szegedi focival mert az a megye szégyenfoltja mert kedves ultra van kettő csapatotok akik az indulást nem erőből hanem ajándékba kapták a CSLSZ-től !Mert a megyében vannak igenis jó csapatok akik segítenék a szegedi focit de nem segítik hogy miért mert kár minden nemű támogatás ha nincsenek elszánt és önzetlen vezetők akik nem LOPJÁK el a pénzt és igen ultra ti csak álmodtok egy Ménasi Gabirol meg az elődjéről Vízi Pistáról mert nektek ilyen nem volt de remélem egyszer lesz nektek is és akkor Szegeden is lesz minőségi labdarúgás!És akkor nem lesztek irigyek a Makóra aki az indulási jogot az NB2-be önerőből harcolta ki, és nem tudom kedves ultra tudod e hogy majd nem lett nektek is NB2-es csapatotok de nem lett hogy miért majd kérdezd meg Bohács, B.Nagy,és Mágoriné képviselőket mag a CSLSZ vezetőket, de hál istennek nem lett!HAJRÁ CSONGRÁD MEGYEI LABDARÚGÁS!!!!!!”
 • 9. koana81 2011. január 19. 14:00
  „Eldorádó!
  Azt hiszem hogy a kézilabdások is ebben az adótörvényben bíztak.....Hátha jön egy újabb pistrui!......”
 • 8. eldorádó 2011. január 19. 13:54
  „Egy álom szertefoszlik:
  jelen állás szerint, az EU elmeszeli a messiásként várt sporttámogatási törvényünknek azt a részét, amelyik a személyi kifizetésekről rendelkezik (nb1 és nb2), "csak" a létesítmény-fejlesztés és az utánpótlás nevelés kap zöld utat. Így, a KITE -Szeged - ha feljutna - nem tud több pénzt begyűjteni csapatépítésre...”
 • 7. koana81 2011. január 19. 13:45
  „Nagylaki Kálmán(azt hiszem így hívják) szabadult már?Tudja valaki mi van vele?”
 • 6. fociguru 2011. január 19. 11:45
  „ultra: olvasd már el a cikk fő címét !!!!!!! Te kis egoista !!!
  Hajrá CSONGRÁD MEGYEI LABDARÚGÁS !!!!!!!”
 • 5. ultra 2011. január 19. 11:18
  „Bravó Tibor!

  HAJRÁ SZEGEDI FOCI!”
 • 4. fociguru 2011. január 19. 11:07
  „Sajnos nem sok mindent valósítottak meg abbol amit a csapatoknak igértek CSLSZ választáskor! Én jóindulattal nevezném közepesnek a működését a CSLSZ vezetőségének, köztük Nográdi úrét is. Nehézkes valójában az igazolások körüli dolgok, de az eredmények felvitele az adatbankba is katasztrófa, a fegyelmi ügyek tárgyilagossága , játékvezetöi tevékenység is elég siralmas, nem történtek változások ezeken a téren(sőt romlott). Pozítivum a korosztályos Megyei válogatottak létrehozása. Ne más szakemberek ötleteivel fényezze magát néhány CSLSZ elnökségi tag ( Sahin-Tóth. Bakai , Szekeres....stb)
  De sok erőt kívánok hogy, sikerüljön javítani a megyei labdarúgást ! Koncentrálni kell a csapatokra , az utánpótlás kérdésére .”
 • 3. szegediultra 2011. január 19. 10:32
  „Gratula Tibi!! HAJRÁ SZEGED HAJRÁ MEGYEI FOCI!!!”
 • 2. eldorádó 2011. január 19. 08:45
  „több száz igazolás: a XXI.században papíralapú igazolványképeket kell mellékelni ... szkennelgetéssel nem is lehet haladni az igazolások kiadásával.”
 • 1. promto 2011. január 19. 07:51
  „Több olyan dolog van amire jobban kellene figyelni.Pl a megye labdarugására nem pedig a KITE Szeged csapatára.Persze a megyén belől arra is.Az igazolások időben való elkészitésére,mert most is több száz vár elkészitésre.Az ügyfélbarát politikára nem pedig csak a csókosokra.A jó szakemberek tanácsait figyelembe venni nem pedig a sárba taposni.És még sorolhatnám mit hibázott el az uj vezetés az elmult évben.Egyébiránt sok sikert az uj munkához.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízilabda LEN-kupa: továbbjuthat a házigazda Szentes

Péntektől vasárnapig Vásárhelyen rendezik meg a női vízilabda LEN-kupa második selejtezőkör egyik csoportjának mérkőzéseit. Tovább olvasom