Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Nyilas: Lehetetlen, hogy játsszak!

Tegnapi számunkban arról írtunk, hogy a Vásárhelyi Kosársuli megkezdte a felkészülést az NB I A csoportos bajnokságra. Az elnök, Elek András pedig elárulta, még tárgyalnak arról, hogy Nyilas István folytassa a játékot, mert nagy szükség lenne rá.
– Mégsem kezdi a szöget a falba verni? Nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy egyelőre befejezi a játékot!
– Ezen a döntésen egyelőre nem is változtatok. Edző lettem az SZTE-Szedeáknál, összeegyeztethetetlen lenne, hogy mellette az A csoportban játsszak.

– Az elnök, Elek András mégis úgy nyilatkozott, hogy tárgyalnak még.
– Lehetetlen és megvalósíthatatlan lenne, hogy folytassam a pályafutásom. Hétfőn tényleg ott voltam az edzésen, és az elnök úr próbált arra rábírni, hogy játsszak tovább, elég lenne, ha csak néhány edzésen vennék részt. Én nem mondtam semmit erre, hiszen számomra komoly kihívás a tréneri munka. A Szedeák és a Vásárhely egy időben edz, egy időben vívja legtöbbször bajnoki mérkőzéseit. Éppen ezért lehetetlen a pályára lépésem.

– Szíve szerint játszana még?
– Szívesen segítenék, de ez sehogy sem megy! Most elvállaltam egy munkát, amit szeretnék jól és eredményesen végezni. Hétfőn megkezdjük a felkészülést, így most az alapozómunka bőven kitölti az időmet új csapatomnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A biztos bennmaradás a cél Csongrádon

A Csongrádi Tiszapart SE NB III-as labdarúgócsapata felett az előző évadban végig ott lebegett… Tovább olvasom