Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Nyilatkozni tudni kell - megyeegyes aranyköpések

Hétfői A dél sportja mellékletünk egyik legnépszerűbb részét alkotják a megyei futballtudósítások. A megyeegyben minden találkozó után nyilatkoznak a csapatok edzői, akik bár néha közhelyeket is mondanak, sokszor igazán humoros, esetleg kemény szavakkal élnek.
Jöjjenek az őszi szezon aranyköpései, íme:

– Az első negyedóra végén már 3–0-ra vezettünk, utána elmaradt az augusztus 20-i mórahalmi tűzijáték – mondta Tóth Ákos, a Mórahalom edzője a HFC II. ellen 3–1-re megnyert meccs után.

– Hatvan percig 10 emberrel játszottunk, minősíthetetlen játékvezetés és lelkes Tápé jellemezte a mérkőzést – nyilatkozta Stetakovics Marinkó, a Tápé edzője, a Kistelek elleni 1–0-s siker után.

– A suszter maradjon a kaptafánál! Mint a népmesében: kaptunk is emberelőnyt, meg nem is, kaptunk is tizenegyest, meg nem is... – a civilben óvó bácsi kisteleki edző, Czeigersmidt Roland szavai a Mórahalom ellen hazai pályán 5–3-ra elbukott meccs után.

– A múlt és a jelen meccsén a nagyobb tudás és a rutin diadalmaskodott – mondta Dezső Ferenc, a HFC II. trénere a Kiskundorozsma elleni 0–3 után. Mondjuk a múlt mindig megelőzi a jelent...

– Indiszponált játékunkra nem tudom a magyarázatot, azt hittük, a bab is hús – egy újabb Tóth Ákos-sziporka a Kiszombor elleni 2–2 után, a 7. játéknapon.

– A játékvezetés megölte a játékunkat – Hevesi Tibor, az Ásotthalom edzője egy „bűnügyről" a sándorfalvi 2–1-es sikert követően.

– Tanulni és fejlődni jöttünk a megyeegybe. Az első kilenc fordulóban jó tanáraink voltak, most sikerült kamatoztatnunk az eddig tanultakat – megint Dezső Ferenc, a röszkei 3–1-es siker után.

– No comment – Antal Róbert, a Balástya trénere, miután 9–1-re kikaptak az SZVSE-től.

– Míg Bendegúznak a dinnye, addig a zombori játékosoknak az éjszakázás jelent mindent... – Madránszki Zoltán kiszombori edző tárta fel a mindszenti 6–3-as vereség okait.

– Sajnálom, hogy a Röszkének bírói segítség kellett a 3 ponthoz – mondta Tóth Csaba mindszenti játékos-edző. Ja, a röszkeiek 6–2-re nyertek.

– Talán még tűri a nyomdafestéket: összecsináltuk magunkat... – Pálfy Zoltán UTC- edző az Algyő elleni 0–6 után.

– Klasszikust idézve: „Válámi ván, de nem az igazi..." – Czeigersmidt Roland vette kölcsön Arkagyij Iszaakovics Rajkin orosz színész, rendező mondását a Röszke elleni 2–3 után.

– No comment... – megint Antal Róbert, ezúttal a kiskundorozsmai 12–1 után.
– Tipikus egygólos mérkőzésen igazságos a döntetlen – Stetakovics Marinkó szavai a Tápé–Szegedi VSE 1–1 után. Érdemes utánaszámolni.

– A nagyképű nagymágocsiak azt hitték, falunapot rendeznek Újszegeden, ez elmaradt... – megint Pálfy Zoltán, miután az UTC 2–2-re végzett a „megtalált" Nagymágocs ellen.

– A megszerzett 38 pontjával az ősz egyik meglepetéscsapata a Sándorfalva. Nekem is – szólt Tóth János vallomása a kisteleki 3–2-es Sándorfalva-győzelem után.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még lehet ajánlani a városi sportelismerésekre

Az idei évre vonatkozóan is kiosztja Szeged városa hagyományos sportelismeréseit. Tovább olvasom