Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 12°C | 17°C Még több cikk.

Nyolcadszor is CE Glass

A jövő kedden az Art Hotel Szeged Somogyi Termében tartandó sportolói díjátadónkra nyolcadik alkalommal készíti el a CE Glass Industries – korábban Szilánk Zrt. – az üvegtrófeákat.
Nem túlzunk, amikor azt mondjuk, a CE Glass elkötelezett a sport iránt. A hagyományos évzáró sportolói díjátadó gálánk üvegtrófeáinak készítője immár 2006 óta, azaz nyolc éve a régi 5-ös út mellett székelő cég. A CE Glass Industries ügyvezető igazgatója, Sipos Aurél például évtizedekig mozgatója, életben tartója és kapusa volt a JATE-bajnokság A ligájában meghatározó csapatnak számító Santorinnak, ikerfiai közül Márton a Tisza Volán U11-es korcsoportjában futballozik, Brúnó pedig az SZTE vívóklubban edz, míg Varga Gusztáv tulajdonos a küzdősportok és a futás szerelmese, éppen most regenerálódik a térdműtétje után, amelyet sportsérülés előzött meg, míg a gyermekei lovagolnak.

Trófeák 2011-ből: ahogy az elmúlt hét esztendőben, úgy most is remek üvegtárgyakat készít a versenyzőknek a CE Glass, illetve korábban a Szilánk Zrt. Fotó: Frank Yvette
Trófeák 2011-ből: ahogy az elmúlt hét esztendőben, úgy most is remek üvegtárgyakat készít a versenyzőknek a CE Glass, illetve korábban a Szilánk Zrt. Fotó: Frank Yvette

– Mindig is fontos volt számunkra a sport, hiszen áthatja az életünket és a családunkat is. Mi már főleg az utóbbit figyeljük fokozottan, hogy a gyermekeink is egészségesek legyenek. Az pedig külön megtiszteltetés, hogy a Délmagyarország napilappal közösen lassan egy évtizede sikeres az együttműködésünk – nyilatkozta lapunknak Sipos Aurél. – Örömmel teszünk eleget a felkérésnek, hiszen tudjuk, milyen remek kezekbe kerülnek a trófeáink – ahogy eddig is a megye krémje kapta meg őket. A cégünk jövőre lesz huszonöt éves, és ebből lassan már egy évtizedet kitesz a Délmagyarországgal való sportkapcsolat.

A CE Glass tizenhét trófeát készít el a jövő keddi, zártkörű eseményre – az egyelőre maradjon titok, kik kapják majd.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harminchárman a Vidux fallabdakörversenyen

A hétvégén rendezték a Vidux amatőr és profi fallabdakörverseny második fordulóját a szegedi Squash… Tovább olvasom