Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 22°C Még több cikk.

Othellóval készültek a bajnoki mérkőzésre

A Hungerit-Szentesi VK élvonalbeli női vízilabdacsapata a Szegedi Nemzeti Színházban készült a mai, Honvéd Polo elleni bajnoki mérkőzésre – ezt a meglepő bejelentést Tóth László (46), a csapat vezetőedzője tette.
A megfejtés: – A címszerepet, a féltékeny velencei mórt egykori csapattársam, a szintén tősgyökeres szentesi Kárász Zénó alakítja. Már korábban szerettem volna megnézni az előadást, de hétvégenként mindig bajnoki meccseim vannak, ezért egyeztettem Zénóval, és megbeszéltük, kedden az egész gárdát elviszem az előadásra – mondta a tréner.

Így történt. Csak az angol Etiebet és a holland Van der Sloot hiányzott válogatottkötelezettség miatt, de a görög Terefou a kerettel tartott, bár nem görög dráma volt műsoron. Kárász Zénó és Tóth László a Szentesi VK, majd 1991-től 1993-ig a Vasas felnőttcsapatában is együtt vízilabdázott, tulajdonképpen együtt nőttek fel, végig jó barátok voltak, a színész mindössze 1 évvel fiatalabb a pólóedzőnél. – Jól jön egy kis lazítás, ami az eredményesség rovására sem mehet, hiszen, ahogy Zénónak álmából felkeltve is tudnia kell Othello szerepét, ránk ez érvényes, ha a Honvéd Polo legyőzéséről beszélünk – mondta még a kedd esti színházi előadás előtt a szakember.

A női vízilabdacsapat és Othello, azaz Kárász Zénó a nagyszínház előcsarnokában. Fotó: Frank Yvette
A női vízilabdacsapat és Othello, azaz Kárász Zénó a nagyszínház előcsarnokában. Fotó: Frank Yvette


A lányoknak nagy élményt jelentett a színházi „kirándulás": Kárász Zénó már egy órával az előadás előtt várta őket, és kalauzolásával betekinthettek a teátrum kulisszái mögé, bemehettek a művész öltözőjébe is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak szegediek a dobogón

Harmadik alkalommal rendezték meg a 14 év alatti evezősök fizikai felmérő, többtusa-versenyét. Tovább olvasom