Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Ötkarikás útravaló az evezősöknek: Maty-ér-víz

Szeged - Tegnap délben a Maty-éri pálya munkatársai elbúcsúztatták az olimpiára induló Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpárevezős egységet.
„Ez kemény!" – szólt Hirling Zsolt. Szovics Zoltán, a Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központ vezetője neki, társának, Varga Tamásnak, és edzőjüknek, a szegedi Dani Zsoltnak egy-egy üveg Maty-ér-vizet adott ajándékba. „0,75 l" – hirdette az eredeti edzőközponti pályáról merített üveg. „London 2012", állt még a felíráson.

Meglepetés összejövetellel búcsúzott az olimpiai központ személyzete a könnyűsúlyú kétpárevezőstől. „Négy hónapig mindennap találkoztam velük, nagyon megkedveltem őket!" – szólt egy hatalmas evezőshajót formáló torta átadásakor Vida Andrea, a pálya éttermének vezetője.
„Sok remek sportolót megismertem már az életben, de ilyen rendes két fiúval még nem nagyon találkoztam. Igazi példaképek. Nagyon bízom benne, hogy a Maty-éri pálya hozzájárul majd az eredményes olimpiai szerepléshez!" – mondta Szovics Zoltán.A fiúk sem érkeztek üres kézzel, egy-egy ajándékot nyújtottak át a munkatársaknak.

– Szerdán kelünk útra, este érkezünk Londonba, csütörtök délelőtt már edzünk. Minden rendben, jó hangulatban várjuk a kezdést. A srácok sokat dolgoztak, jól felkészültek – nyilatkozta Dani Zsolt, a Varga, Hirling pár szegedi edzője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

London 2012: Páger aranyakat vár Vajdáéktól

Az EDF DÉMÁSZ Vízisport Egyesület két klasszisától, Vajda Attilától és Douchev-Janics Natasától aranyérmet remél Páger. Tovább olvasom