Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Óvatosan a magyar kólával!

A szegedi Alp-Favill Tisza Squash SE idén először szerepelt a fallabda Bajnokok Ligája csapatversenyén, az olaszországi eseményen pedig a sztárjátékosok ízelítőt kaptak a magyar virtusból és pálinkából.
Számomra a legnagyobb kaland 2013-ban a fallabda Bajnokok Ligája csapatversenye volt, amelyet az olaszországi Riccionéban rendeztek szeptemberben. A szegedi Alp-Favill Tisza Squash SE először vehetett részt ilyen rangos eseményen, ennek ellenére a saját nevelésű játékosokból álló együttes (Hoffmann Péter, Sebők Benedek, Vas Máté, Kiss Dániel, Vas Márton) hamar feltalálta magát, és a középmezőnynek számító 10. helyen végzett. Ha azonban a szurkolást, a népszerűséget nézzük, ennél jóval előrébb kell rangsorolni a fiúkat.

A zárónapon, a finálé után rendezték az úgynevezett Players’ Partyt, azaz a játékosok számára tartott fogadást. A szegedi asztal körül hamar nagy nyüzsgés támadt, főként azért, mert a húsz év körüli srácok szinte mindenkit ismertek korábbról, de az ajándékba osztogatott Panyolai Elixír is ösztönző volt az ellenfeleknek. Az más kérdés, hogy még a versenyen az ukránok annyira megharagudtak a szegediektől elszenvedett vereségük után, hogy visszaadták az ajándékba kapott üvegcséket… A záróbulin sem mindenki boldogult a tartalmával, az olasz főbíró például csak a felét tudta elfogyasztani, a többit inkább hazavitte a családnak.

Hiába, a magyar pálinka legalább annyira ütős, mint a szegedi fallabda!
Ennél pechesebb volt Jonathan Kemp, a negyedik helyen záró Colets Health Club 32 éves angol játékosa. Azt hitte, hogy mielőtt elindul a „partijárat" egy közeli diszkóba, jó ötlet lesz meghúzni a magyar fiúk kólásüvegét. A derék Jonathan meg is itta a felét a benne lévő folyadéknak, majd fogta magát, leszállt a buszról, és elindult a mosdó felé – a jármű nélküle kelt útra, őt pedig aznap este már senki nem látta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vicces sportos történetek 3 - Repülő cipő

A Szegedi médiaválogatott az év utolsó meccsét az FK 1899 Szeged záró összejövetelén játszotta. Tovább olvasom