Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Panyor Krisztináék balatoni sikere

A Budapest Sportiroda szezonzáró futóversenyét rendezték a közelmúltban Siófokon 8. Intersport Balaton-maraton néven.
Az eseményen kilenc különböző számban mérhették össze az indulók felkészültségüket, edzettségüket, a két nap során összesen 4600-an álltak rajthoz. A makói Marosmenti Mocorgók Barátikör SE sportolói, Panyor Krisztina és Ábrahám Pál a vegyes páros kategóriában teljesítette a 42,195 kilométert, méghozzá a leggyorsabban, 2 óra 43 perc 12 másodperc alatt, és ezzel izgalmas versenyben utasították maguk mögé a címvédő, évek óta nyertes duót. Ezzel számukra is véget ért a versenyszezon, a munka azonban nem – mondta el Panyor Krisztina –, most kezdődik a téli komoly alapozó időszak, a „kilométergyűjtés" tavaszra, és mivel mindketten triatlonoznak is, szeretnének indulni és jól szerepelni a 2012-es nagyatádi Ironmanen.

Panyor és Ábrahám a dobogó legfelső fokán. Fotó: DM/DV
Panyor és Ábrahám a dobogó legfelső fokán.
Fotó: DM/DV

Olvasóink írták

 • 6. hurrikán 2011. november 30. 11:55
  „Nagyon köszönöm hogy viszonylag kevés moderálással adjátok le a kommenteket.És tényleg azok a gondolatok jelennek meg ami a véleményt tükrözi.”
 • 5. hurrikán 2011. november 30. 11:37
  „Kedves hozzászoló!Mint tegnap mondtam nem sértésnek szántam,és nem ellenük!Látom nagyon a szivedre vetted,igen tudott hogy amatőr szinten sikeres serdülő kora óta.Nem is vitatom,de akkor ha már így rátértél sajnos nagyon sokan tudják hogy hivatásos katona volt előzőleg,a ma is meglévő alkohol broblémái miatt halálos balesetet okozott.Ezért lett vége a hivatásának,ezt is sokan vissza tudják keresni.Mivel ez az újság a jó
  kritikának helyet ad.Nos az én véleményem és még sok emberé eltérő ezt fogadd el,és had tanuljanak attól akitől szeretnének.”
 • 4. triatlonos 2011. november 29. 21:58
  „A "Győztes hölgy" már 15 éves korában a felnőttek között benne volt Európa 12 legjobb triatlonosa között. A tehetsége mellé példátlan szorgalom is társult, ezért volt eredményes. Majd ez a folyamat megtorpant, és az eredmények elmaradtak. Örömteli, hogy teljesen amatőr alapon egy szabaidős csapatban ujrakezdték a mozgást.
  Ami a szakmaiságot illeti a marathoni futás nem a fiatalok sportja, és a korkülönbségnek nincs akkora jelentősége, pláne akkor, ha a "Győztes hölgy" is túl van már a 30-on. Remélem, hogy ezt a lelkesedést még egy "hurrikán" sem tudja elsöpörni. Javaslatom, hogy keressük meg együtt a mocorgókat, és azután alakitsuk ki a közös véleményünket.”
 • 3. hurrikán 2011. november 29. 20:53
  „Koromnál fogva becsülöm a sikerért tett munkát,ez a pár sor jellem formásnak szánt és nem ellenük irányul.Azt hiszem a Győztes högyről tudott a múltja,amiről bizony tehet.A képen meg jól láttszik hogy időseket győztek le,én ehez nem gratulálnék.Csak azért nem,hogy a fiatal tehetségek jobb példát lássanak az eredményes munkáról.Remélem nem sértettem meg ezzel senkit,nem ez volt a szándékom csak a mai vlágban nem mindegy kitől mit tanulnak.”
 • 2. kilo 2011. november 29. 10:52
  „Gratula!”
 • 1. kgb696 2011. november 29. 09:53
  „Nagy -nagy Gratula mindkettőjüknek, különösen Ábrahám Pali barátomnak :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

UTC: büszke vesztes

A férfi futsal NB I 11. fordulójában az UTC-Junior Sport az újszegedi sportcsarnokban a bajnoki… Tovább olvasom