Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Papírforma: A-Híd Szeged Beton-PVSK 11-6

A papírformának megfelelően gólzáporos győzelmet aratott a fiatalokkal kiegészült A-Híd Szeged Beton együttese a PVSK ellen a Vodafone férfi vízilabda OB I 16. fordulójában.

A-Híd Szeged Beton-PVSK-Füszért 11-6 (3-1, 2-2, 2-1, 4-2)

Vodafone férfi vízilabda OB I. 16. forduló
Újszegedi sportuszoda, 250 néző. Vezeti: Dodog Szabolcs, Birri Gabriella.

Szeged Beton: Molnár D. – Juhász 1, Turzai, Bálint 2, Molnár T. 2, Török 1, Somogyi 2. Csere: Lehmann 1, Varga P., Kayes 1, Kiss Cs., Márkus, Vincze M. 1, Baksa (kapus). Edző: Vincze Balázs.

PVSK: Kozarski – De Blasio, Hoppál 2, Scholefield 1, Hangay, Lukács, O’Regan. Csere: Takács 1, Bóbis, Soós 1, Krizsán, Bertha, Müller, Tihanyi (kapus). Edző: Petik Attila.

Emberelőny: 6/1 ill. 3/1.

Kipontozódott: Hoppál (26. perc)

A másik mérkőzésen: ZF-Eger-Szolnok 8-8.

Vincze Balázs: Ellenféltől függetlenül jobban meg kellene becsülni a labdát. Elől sok hibát vétettünk. Többet vártam a csapattól, de ma ez belefért.

Nagyobb megerőltetés nélkül gólzáporos győzelmet aratott a fiatalokkal kiegészült Szeged.

4. negyed (4-2)

8. perc:
Megint Juhász szemfüles, Bálint gólgyártása viszont most megállt. Most annyira nem bánjuk. Hangay marad fent egyedül, Baksa tehetetlen 11-6. Molnár-kísérlet még az utolsó pillanatban, de ez a vége.

7. perc: Török lövését blokkolja De Blasio, jöhet a Pécs. Jöhetne, de Juhász szerez labdát, a megúszó Molnár meg gólt. 11-5.

6. perc: Márkusban akad el Soós lövése, marad a labda náluk. O~Regan se tudja bevenni Baksa kapuját. A sarokdobás után labdát szerez a szegedi kapus.

Papírforma: A-Híd Szeged Beton-PVSK 11-6. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

5. perc: A fiatalokra is kell figyelnünk, Vincze Márknak is megvan a gólja. 9-5. Soós lövését védi Baksa, a másik oldalon Bálint suhintását tolja szögletre a pécsi kapus. Juhásszal szemben már tehetetlen. 10-5.

4. perc: Ha mi lövünk, nekik is kell. Takács talál most be centerből. 8-5.

3. perc: Lehmann fárasztja le Kozarskit hogy Somogyi utána bevegye a kaput. 8-4.

2. perc: O'Regan vágja Kayesbe a labdát. Fórban jöhetünk, Kayes hagyja ki. Baksa majd Kozarski robban ki jó ütemben a kapuból, gyorsan cserél gazdát a labda.

1. perc: Rendhagyó esemény, a vendégeké a labda. Lukács ellen azonban kontrát fújnak. Kayes vágja Kozaraskiba a kísérletet.

3. negyed (2-1)

8. perc:
Lehmann vágja Scholefieldba a labdát, a pécsi azonnal lecsap rá.  Petik Attila kér időt. Turzai 2 másodperccel a vége előtt szerez labdát, sokra már nem megyünk vele.

7. perc: Kozarski hozhatja játékba a labdát, eredménytelen a szegedi támadás. Lehmann lövése rossz.

6. perc: Turzai ad hasznos labdát Bálintnak, ezt is bevágja. 7-4. Előnyben a PVSK, Lehmann rontja el a kedvüket, labdát szerez.

Papírforma: A-Híd Szeged Beton-PVSK 11-6. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

5. perc: Turzai szemfüles, miénk a labda. Nem sokáig, a Pécs jöhet. Közben Baksa a szegedi kapuban, mindjárt labdát is szerez.

4. perc: A sarokból jöhetnek a baranyaiak, de Takács ellen támadóhiba. Bálint teszi oda magát, 6-4.

3. perc: Juhász szerez labdát, majd gyorsan fórhoz juttatja a csapatot, de megint nem tudunk előnyben játszani. Ez sincs bent. De Blasio szerez labdát, Bóbis lövését üti ki Molnár Dávid.

2. perc: Sarokdobással jöhetünk, O'Regan viszont elhozza előlünk a labdát, itt is a baj!Scholefield egyre hozza fel a baranyaiakat centerből. 5-4.

1. perc:
Töröké megint a labda. Az első támadásban Kiss Csaba enged el egy sistergős bombát, Kozarski bátor, elé áll. Somogyi szerez labdát hátul, Török lövése rossz.

2. negyed (2-2)

8. perc:
Molnár Dávid jön ki megint jól, indulhatunk. Újabb szegedi fór, időt kér Vincze Balázs. Török lövése marad ki, pedig a figura megvolt, csak Kozarski állt rossz helyen.

7. perc: Előnyben a Pécs, Bóbis lövését kitolja Molnár, a sarokból jöhetnek a kékek. Soós a ráadásban nem hibázik. 5-3. Molnár harcolja ki a szegedi fórt, Turzai vágja Kozarskiba.

6. perc: Juhász pazar átadását már nem hibázza el Kayes. Távolodunk. 5-2. Hangay hagyja ki a lövést, messzire viszont nem jutunk, Kiss Csaba ellen kontra.

Papírforma: A-Híd Szeged Beton-PVSK 11-6. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

5. perc: Lehmann lövését hárítja Kozarski. Kayes szerez labdát, majd Hoppál résen. Scholefield is életre kel, de Molnár Dávidhoz ez még kevés. O'Regan se szerencsésebb. 

4. perc: Molnár lövését védi Kozarski, a sarokból jöhetünk. Kayes ráadása se akar bemenni.

3. perc: Hoppál lövését védi Molnár Dávid, marad a labda a vendégeknél. Előnyben a Pécs, Hoppál ezt is bevágja. 4-2.

2. perc: Újra Kayes, most centerből próbálkozik, kimarad. Lehmann szerez viszont labdát, egyedül viheti, ott is a gól. 4-1.

1. perc: Török nyeri a második ráúszást is, de Kayes ellen fújnak kontrát. Hangay bombája akad el Kayesben, indulhatunk.

1. negyed (3-1)

8. perc:
vergődik a Pécs, Molnár Dávidnak nem sok dolga akadt eddig. Bálint szabaddobása sem jó. kayes sezrez labdát, Bálint megint, egész távolról. Reménytelen próbálkozás, de el kellett lőni. A negyed végén marad a kétgólos szegedi vezetés.

7. perc: Jön az újabb szegedi fór, most Kayes pontatlan.

6. perc: Molnár Dávid jön ki jól, indulhat a Szeged. Újabb fórt kapunk, Somogyi most nem hibázik. 3-1.

Papírforma: A-Híd Szeged Beton-PVSK 11-6. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

5. perc: Kozarski jön ki jól, indulhat a Pécs. Turzai most javít, bár lőhetne, parádés labdát ad az induló Molnár Tamásnak, megúszásból ragadjuk vissza az előnyt. 2-1.

3. perc: Hangay és Turzai se talál be. O'Regan is próbálkozik, kettőből semmi.

2. perc: Előbb Török majd Hoppál szerez labdát, az első gólt a szegedi szerzi. Hoppál se hagyja annyiban, gyorsan egyenlít. 1-1.

1. perc:
Török simán hozza el a labdát, miénk az első támadás. Megvan az első előny, de Somogyi lövése rossz.

17.55: Kezdődik a bemutatás.

17.45: Kunac Splitben kezelteti a hátát, Younger belsőcombizom-húzódás miatt marad távol.

17.40: Köszöntünk mindenkit az újszegedi sportuszodából. A csapatok már melegítenek, bő 20 perc a kezdésig. Vincze Balázs több kulcsjátékost is pihentet, így újra szerephez juthat a kapuban Molnár Dávid, vagy a mezőnyben Márkus Martin és _%Vincze Márk%.

Korábban

A vasárnapi Partizan Beograd elleni kőkemény BL-ütközet után ma jóval könnyebb feladat vár Török Béláékra, a bajnoki éllovas 18 órától a Pécs csapatát fogadja a bajnokság 16. fordulójában.

– Fizikálisan sokat kivett belőlünk a mérkőzés, de ez nem ért váratlanul, tudtuk, hogy így lesz, erre készültünk. Most két könnyebbnek ígérkező meccs vár ránk, ma a Pécs, szombaton idegenben pedig a BVSC. Mindkét összecsapást akár felkészülésnek is tekinthetjük a keddi rangadónk előtt, amikor is a Honvédot fogadjuk - mondta Török.

Olvasóink írták

 • 1. Együgyű 2012. március 01. 11:14
  „,,Papírforma: A-Híd Szeged Beton-PVSK 11-6"
  Gratulálok!!!
  Miért nem építtet Viktorunk egy nemzetközi színvonalú uszodát SZEGEDEN?
  Talán nem szereti a vízilabdát vagy esetleg Szegedet? Esetleg mind a kettőt?
  OFF.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

UTC: egy kis matek

Debreceni győzelmével a futsal NB I hatodik helyén áll az UTC FT, amely a rájátszásban akár pályaelőnnyel is indulhat. Tovább olvasom