Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Pick Szeged: Mikler Roland nem eladó!

A klub nem kívánja eladni egyik legjobbját, így Mikler Roland a következő szezonban is a szegediek játékosa lesz.
Lapunk mai számában megjelent, hogy egyes spekulációk, internetes hírek szerint Mikler Roland a nyáron csapatot válthat, és távozhat a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától.

– Élő szerződés köt a Pickhez, amelynek meghosszabbításáról szó esett már, de megállapodás nem született – egy évvel a kontraktus vége előtt ez már időszerű. Ha lenne olyan csapat, aki már a 2013-as szezontól szeretne leigazolni, az érdeklődőknek előbb a szegedi klubbal kell megállapodnia – nyiltkozta szerdai számunkban a kapus.

Az átigazolási pletykával kapcsolatban hivatalos közleményt adott ki a csapat vezetősége. Ebben leírják: „Mikler Rolandot 2014. június 30-ig érvényes szerződés köti a bajnoki ezüstérmes Pick Szeged férfi kézilabdacsapatához. A klub 28 éves, válogatott hálóőre jelenleg szabadságát tölti, majd július 22-én megkezdi a felkészülést a 2013/2014-es szezonra.  A remek idényt záró kapusra a következő egy évben is számít a klub vezetősége, valamint Juan Carlos Pastor vezetőedző."

Ebből tehát egyértelműnek tűnik, hogy a klub nem kívánja eladni egyik legjobbját, így Mikler Roland a következő szezonban is a szegediek játékosa lesz.

Korábban
– Tény, hogy van néhány csapat, amely megkeresett, de ebben a témakörben a menedzserem a kompetens, ő intézi ezeket a dolgokat, nekem csak a kézilabdával kell foglalkoznom – mondta kedden lapunknak Mikler Roland, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának 28 esztendős kapusa.

Az utóbbi napokban több internetes oldalon is megjelent a hír, hogy Mikler a nyáron másik csapathoz igazolhat, és miután az MKB Veszprém a német Christian Zeitz leigazolása után elárulta, hogy még két nagy bejelentést terveznek a nyárra, beindult a szurkolók fantáziája. Szóba került, hogy ha a horvát kapus, Alilovic Császár Gáborhoz hasonlóan a francia PSG- hez távozna, akkor az MKB Mikler Rolanddal pótolná őt.

Pletykák vannak, konkrétumok azonban nincsenek Mikler Roland jövőjéről. Fotó: Schmidt Andrea
Pletykák vannak, konkrétumok azonban nincsenek Mikler Roland jövőjéről.
Fotó: Schmidt Andrea

– Élő szerződés köt a Pick Szegedhez, amelynek meghosszabbításáról szó esett már, de megállapodás nem született – egy évvel a kontraktus vége előtt ez már időszerű. Ha lenne olyan csapat, aki már a 2013-as szezontól szeretne leigazolni, az érdeklődőknek előbb a szegedi klubbal kell megállapodnia, aztán jövök én, és dönthetek, hogy hogyan tovább. Jelenleg a jól megérdemelt szabadságomat töltöm, szeretném kipihenni az elmúlt két évet, ami az olimpia miatt összemosódott. Erre szükségem is van, hiszen egyből a szezon kezdetén óriási feladat vár ránk, a BL-főtábájára szeretnénk kerülni a Szegeddel – tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 15. pinkfloyd60 2013. július 09. 12:20
  „Igen,de ha belegondolunk igaza van....mindenki pénzből él,és Veszprémben nagyságrendekkel több van amióta az eszemet tudom!Egyszer voltunk nagyon közel hozzájuk,a Szeviépes korszakban! Össze igazolnak mindenkit,gyengítik a konkurenciát....mi fordított helyzetben nem ezt csinálnánk,dehogynem!Sajnos a mi vezetéseink,mindig is csak az események után kullogtak...és aki kimarad az lemarad!”
 • 14. vassmazsola 2013. július 03. 20:00
  „Sajnos akire az államilag túltámogatott csapat kiveti a hálóját az oda is igazol( lásd KIEL). Szóval egy nagyon közeli pletyka szerint Roli már megegyezett a veszprémiekkel...és azt hiszem ez lesz a vég. De őt is meg kell érteni havi 5-6-szoros pénzt fizetnek ott és mindenki a pénzből él. A szakmaiság dumát meg hagyjuk...Vigasztaljon miket az,hogy ezt a szintet a fideszveszprém nem bírja 2 évnél tovább. Legyünk büszkék a csapatunkra és MINDÖRÖKKÉ HAJRÁ PICK SZEGED!!!b MINKET SOHA NEM FOGNAK MEGVENNI!!!!”
 • 13. laca74 2013. július 03. 18:20
  „Az egyetlen aki értéket képvisel évek óta. Még egy szezon és eligazol...majd lehet igazolni spanyol vagy szerb kapust:-)”
 • 12. Fri 2013. július 03. 14:27
  „Nagyon undorító, hogy a Veszprém mindenkit összeszed, így aztán tud az ország legjobbja lenni, annyi pénzzel. Hány játékos került oda a Szegedből, a legjobbak, sőt mint tudjuk Mocsai Lajos is. Igen van szakmaiság pénzből. Mo-on nincs ellenfelük, így külföldön kapják el őket. Jobb lenne egy igazi magyar bajnokság, ami nem csak egy csapatból állna. Így könnyű nekik mindent megnyerni, hát a játkos nem okoléható, pénz beszél ...... stb.”
 • 11. zehn 2013. július 03. 14:21
  „Deadman. Én azért helyesbítenék. Veszprém nem a szakmai csúcs, csupán a legtöbb pénzzel rendelkező,állami és egyéb érdekkörök által támogatott, felpumpált csapat. Ha például egy orosházi milliárdos/aki sajna nincs/ megvenne 5-6 világsztárt meg egy közepes edzőt, BL döntős csapat lenne Orosháza. Nahát ennyit manapság a szakmaiságról.”
 • 10. kerekecskegombocska 2013. július 03. 14:06
  „Egyébként meg mondjuk már ki végre! Egyáltalán nem szeretnénk, ha elmenne, mert nagyon jó kapus! Egy kicsit, mi szegediek is lehetünk "önzők"!”
 • 9. roxper 2013. július 03. 14:03
  „Pont most nem szabad elengedni, mert senkit nem találnak már a helyére és a jövő évi kapust már januárig meg lehet találni és le lehet igazolni.”
 • 8. xene@freemail.hu 2013. július 03. 13:35
  „Amúgy az vicces, hogy a Veszprém azzal hárítja el a Regionális Ligban való indulást (idén is meghívták oda mind a Veszprémet, mind a Szegedet), hogy egy nívós magyar bajnokságban akar szerepelni :).”
 • 7. xene@freemail.hu 2013. július 03. 13:22
  „Ha elmenne, akkor inkább most adják el, amíg még pénzt lehet kapni érte...jövőre úgyis menni fog, de akkor már ingyen dobbant innen...ahova akar...és szinte biztos, hogy menni fog.
  Ma már nincsen klubhűség gyerekek (vagy nagyon ritka)...oda megy mindenki, ahol a több pénzt adják...Magyarországon meg a Veszprém fizet a legjobban..és ameddig ez így marad...mindig el fogják vinni a Szeged és a többi csapat legjobbjait...sajnos.

  6. Deadman
  Sportszakmailag nem nagy előrelépés a Veszprém...ugyanis, ha úgy nézzük, egy hulla-gyenge bajnokságban játszanak, ahol időnként csak a Szeged, ha megszorítja, megveri őket....de az idei igazolásaikkal több évig szerintem veretlenek lesznek itthon....
  Maximum a BL-ben alakíthatnak nagyot...de amúgy egy német, francia bajnokság szakmai szempontból nagyobb előrelépés....”
 • 6. Deadman 2013. július 03. 09:51
  „Az a Bibi hogy Fazekas már visszavonulóban van nem nagyon akarodzik a testének a kézilabda így Mikler fejlődése szempontjából logikus lépés lenne egy VILÁGSZINVONALÚ egyűttesbe igazolnia..mert azért valljuk be ősuzintén és most ne a nagy szegedi elvakult szurkolókat venném ide..Hogy jelenleg Magyarországon kézilabdában a szakmai csúcs az a veszprém és nem a Szeged...Ez van ezt kell szeretni..Mind sportszakmailag és mind pénzügyileg egy teljesen más szintet képvisel a Veszprém mint a szeged..Sportszakmában lehet most felzárkozunk de anyagilag nem lehet a veszprémmel versenyezni...Azt meg végképp nem kell elfelejteni hogy azért teljesen más egy BL négyes döntőben edződni mint pilickázni szabadkártyávaé a csoportkörbe kerülésért majd nagy küzdelem árán elérni a csoport negyedik vagy ötödik helyét ahelyett hogy mondjuk a BL döntőbe jutásért kellene küzdenie...

  Ha a managerének van egy kis sütnivalója kivásároltatja a Rolandot és elviszik a veszprémbe vagy a komoly külföldi csapathoz ahol véger KOMOLY SIKERÉLMÉNYHEZ jutna...Mert sajna ha Szegeden marad a legnagyobb sikerélménye újra az lesz hogy egy szezonban nem 4szer kaptaki a Veszprémtől hanem 3 szor mert az egyik meccset nagy küzdelemben sikerült X re hozni..”
 • 5. DDD80 2013. július 03. 09:33
  „Egy a Bibi, hogy 1-2 évig lehet, hogy csak Fazekas cseréje lenne. Ez pedig neki se jó...”
 • 4. Mákonyaáfonya 2013. július 03. 09:25
  „Jelenleg egy magyar kézilabdásnak a csúcs: Mkb... ezt el kell ismerni és fogadni!”
 • 3. zoli100 2013. július 03. 08:33
  „mindegy hova,csak Veszprémbe ne!!!”
 • 2. bambulla 2013. július 03. 08:31
  „Rolikám, ezt azért gondold át !”
 • 1. roxper 2013. július 03. 07:17
  „Nincs az a pénz amiért megengedném, hogy kivásárolja pont az mkb, menjenek a sóhivatalba...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HNKC – újratöltve

Harmadik alkalommal rendezték meg a hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnokban a már megszűnt HNKC… Tovább olvasom