Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 13°C Még több cikk.

Pick utcai futóverseny Szegeden

A hét végén befejeződik a Szeged Városi Sportigazgatóság és a Csongrád Megyei Triatlonszövetség által rendezett KM 2005 túra sorozata. Az utolsó mozgási lehetőséget a Pick korosztályos utcai futóversenye kínálja.
Az országban szinte egyedülállóan, hetedik éve folyamatosan megrendezi a Szegedi VSI és a megyei triatlonszövetség a Pick korosztályos utcai futóversenyt. Az eseményre az idén a jövő szombaton kerül sor a múzeum előtti területen és a rakparton. A verseny központja a Belvárosi híd alatti területen lesz.

Halászevics Péter, a megyei szövetség elnöke elmondta, hogy a távok az életkorhoz igazodnak – 1300-tól 4500-ig –, s futamonként 130 fő nevezését fogadják el. Az alsó tagozatosoknál – rajt 10 órakor, a táv 1300 m – külön indulnak a lányok és a fiúk, s mindkét nemnél 65-65 nevezést fogadnak el. A felső tagozatosok 10.30-kor rajtolnak, s 2600 métert futnak. A középiskolásoknak ugyanolyan hosszú a táv a rajt pedig 11 órakor lesz. Végül 11.30-kor indulnak a felnőtt nők és férfiak, valamint szeniorok.

Nevezni a szegedi sportigazgatóságon (sportcsarnok, Temesvári krt. 33. I. e. 109-es szoba) lehet október 3-a és 7-e között 9-től 16 óráig. Ha nem töltődik fel a létszám, akkor a verseny napján 8.30-tól is lehet jelentkezni. Előnevezési díj a diákoknak 200, a felnőtteknek és a helyszínen 300 forint.

Korcsoportonként és nemenként az első három helyezett érmet és Pick-ajándékot kap. Továbbá minden célba érkező emblémázott pólót, chiót és gatorade üdítőt vehet át. A negyed egyes eredményhirdetés után tartják
a KM-túra tombolasorsolását, amelyen a sok értékes díj mellett egy kétszemélyes afrikai nyaralást lehet nyerni a KM Tours jóvoltából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holnap 18 órakor Győrben kezd a Szeviép

A Szeviép-Szeged NB I A csoportos női kosárlabdacsapata számára is megkezdődik a bajnoki szezon. A… Tovább olvasom