Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Poszterek az olimpia évében

Csongrád megye - A sport a 102 éves Délmagyarország történetében mindig fontos szerepet töltött be, hiszen Csongrád megye és Szeged az ország egyik sportközpontja.
Olimpiai, világ- és Európa-bajnokok eredményeiről tudósítunk rendszeresen, olyan klubcsapatok működnek itt, amelyek a nemzetközi színtéren is meghatározók. Okkal-joggal vagyunk büszkék rájuk, és ennek jelét adjuk számtalanszor a hétköznapokon is. Ezeknek az alkalmaknak a számát gyarapítja most a Délmagyarország és a Délvilág, hiszen egyedülálló sorozatot indítunk: a londoni olimpia évében a megye legjobb sportolói poszterekről mosolyognak majd az újság olvasóira.Szombaton lesz a premier: a kétszeres magyar bajnok, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapat játékosai dedikálták is a plakátot. Az újságárusoknál megvásárolhatók poszteres példányaink, a csapat ajándékba adja ezeket a szombati meccsen szurkolóknak, hétfőtől pedig ügyfélszolgálatainkon jutnak hozzá a plakátokhoz sportszerető olvasóink.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglepetés iskolagyűlés Feróval és Körtével

Pénteken Fero Sulc és Vadkerti Attila a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskolában járt. Serfőző Krisztián 4. b osztályos tanulót lepték meg ajándékkal. Tovább olvasom