Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 20°C Még több cikk.

Rajtol az adidas Kék Mókus-kupa

A Szeged Városi Sportigazgatóság szervezésében, az adidas és a Délmagyarország fő támogatásával megrendezésre kerülő amatőr kispályás labdarúgótorna, az adidas Kék Mókus-kupa küzdelmei december első hétvégéjén kezdődnek.
Az egy hónapig tartó versenysorozatra november 23-áig lehet nevezni 35 év alatti és 35 feletti, valamint 18 év alatti kategóriában. A lebonyolítás egészen a helyosztókig körmérkőzéses formában történik, azaz a körönkénti továbbjutókat igyekeznek mindig négyes csoportokba beosztani. A lebonyolítási rend célja, hogy a benevezett csapatok minél több mérkőzést játszanak. A döntőbe jutott csapatok december 29-én a városi sportcsarnokban mérkőznek meg a végső helyezésekért. A torna összdíjazása 780 ezer forint értékű sportfelszerelés.

A tornán amatőr, valamint NB III-as és annál alacsonyabb osztályban játszó játékosok szerepelhetnek. Ezzel a szervezők célja az, hogy az amatőr és szabadidősport újra fellendüljön, és azok is visszatérjenek a sportághoz és a hagyományos sorozathoz – amely ilyen szellemben is indult –, akik egyéb okok miatt az elmúlt években elfordultak tőle. A csapatok maximum 12 játékost nevezhetnek, egy játékos csak egy csapatban játszhat a torna folyamán. A nevezési díj minden kategóriában 12 ezer forint együttesenként. A nevezési lap átvehető a városi sportcsarnok 110-es számú irodájában, a Felső Tisza-parti stadion, a műjégpálya, a Kisstadion, a Móricz tornaterem, az SZTE Sportközpont portáján, valamint a KM Tours-irodájában (Nagyáruház bejárata).

A nevezés a nevezési díj befizetésével és a nevezési lap november 23-áig történő leadásával válik érvényessé. A három korosztály miatt csak korlátozott számú nevezést fogadunk el, a beérkezés sorrendjének megfelelően. További információ munkanapokon 8 és 16 óra között a 62/549-977-es telefonszámon és a www.szegedsport.hu weboldalon, ahonnan a nevezési lap is letölthető.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csütörtökön döntenek Kovács Ágnes ügyében

Kovács Ágnes nehéz helyzetbe került. Az olimpiai bajnok úszónő a múlt héten nem adott megfelelő… Tovább olvasom