Délmagyar logó

2018. 11. 12. hétfő - Jónás, Renátó 7°C | 19°C Még több cikk.

Rangos versenyen szerepeltek a Virtus Wado-Ryu KE sportolói

Rangos nemzetközi karateviadalon vettek részt a szegedi Virtus Wado-Ryu KE sportolói Bátaszéken. A Széki-kupán számos hazai egyesület között a Tisza-partiak hat arany-, öt ezüst- és 10 bronzérmet szereztek, így csapatban a második helyet szerezték meg.
Rangos nemzetközi karateviadalon vettek részt a szegedi Virtus Wado-Ryu KE sportolói Bátaszéken. A Széki-kupán számos hazai egyesület között a Tisza-partiak hat arany-, öt ezüst- és 10 bronzérmet szereztek, így csapatban a második helyet szerezték meg. Egyéniben Szecsei Valter komoly elismerést vívott ki magának, hiszen 2005-höz képest ebben az esztendőben is megkapta a legeredményesebb fiú versenyző különdíját. Ezen a viadalon igazolta is ezt a tényt, hiszen mindkét szakágban, katában (formagyakorlat) és kumitében (küzdelem) egyaránt első helyen végzett.

A klub várja ötéves kortól a sportág iránt érdeklődők jelentkezését. Az edzések helye a szegedi Madách-iskola, ideje hétfő, szerda és péntek 16.45-től, illetve az újszegedi egykori Móricz-iskola tornaterme hétfőn, szerdán és pénteken 18.30-tól. Jelentkezni a 06-70-565-38-75-ös, vagy a 06-30-578-98-14-es számon lehet.


Érmek Bátaszékről

A szegedi Virtus bátaszéki eredményei, aranyérmesek: Szecsei Valter (kata és kumite), Bodor Gábor (kata), Hervay Beáta (kumite), Tarjányi-Sugár Szilvia (kumite), Holczer Márton (kumite). Ezüstérmesek: Bodor G. (kumite), Gera Dávid (kata), Bodor Ádám (kata), Giricz Zsófi (kumite), Bali Zoltán (kumite). Bronzérmesek: Hervay B. (kata), Tarjányi-Sugár Sz. (kata), Gera D. (kumite), Bodor Á. (kumite), Vozár Ferenc (kata és kumite), Csúri Szabolcs (kata), Audi William (kumite), Bali Adrienn (kumite), Csongrádi Nándor (kumite). Edzők: Hamza Zsolt, Csongrádi Anikó. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét motorcsónak Eb-futam Szegeden

A jövő hét végén Szegeden a Tiszán, amennyiben addig az árhullám levonul, motorcsónak Eb-futamot… Tovább olvasom