Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Régiós edzőképzés

A Csongrád, a Békés és a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó-szövetség edzőbizottságai a labdarúgásban dolgozó, illetve a foci oktatásában szerepet vállalni kívánó személyek részére UEFA-képzést indítanak.
A B szintű tanfolyam célja olyan edzők képzése, akik az iskolai és a sportegyesületi csoportok, csapatok – gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt – játékosainak (leány – fiú; nő – férfi) felkészítését, versenyeztetését szakszerűen tudják végezni a megszerzett ismeretek birtokában. A B képzést a SZTE JGYTF-fel közösen bonyolítják le. A felvehető létszám 25 fő.

A tanfolyami képzés ideje: 135 óra (61 óra szakismeret, 74 óra labdarúgással kapcsolatos egyéb ismeretek), MLSZ D 50 óra (max.: létszám 35 fő). A tanfolyam időbeosztása: 2008. január 12-étől 2008. március 15-éig naponta 9–18 óráig tartó elfoglaltsággal, minden oktatási nap elméleti és gyakorlati foglalkozást tartalmaz.

A képzés helye: Szeged. A tanfolyam elméleti, gyakorlati vizsgával zárul. Jelentkezési feltétel, határidő: érvényes sportorvosi igazolás, 2007. december 7., a jelentkezési lapot a CSLSZ-ben lehet igényelni.
Jelentkezési feltételek: betöltött 18 éves életkor, minimum középfokú edzői képesítés, vagy D tanfolyami végzettség. Érdeklődni és jelentkezni a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetségben (Szeged, Victor H. utca 1., tel./fax.: 62/426-940) lehet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerdán a BVSC ellen játszanak a szentesi nők

A Floriol női vízilabda OB I szerdai, tizenegyedik fordulójában a tizenhat ponttal harmadik helyen… Tovább olvasom