Délmagyar logó

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő 0°C | 7°C Még több cikk.

Remek évzárás a Phoenix Fitness versenyzőitől

Hódmezővásárhely adott otthon az Országos FitKid I. osztály egyéni Grand Prix és a II. osztály csoportos versenynek. Az egyéni versenyzőknek egyben kvalifikációs lehetőség is volt a jövő évi Európa Kupára.
Keresztúri Kata és Kecskés Réka az 5. helyen, Szabó Vivien a 3. helyen, Tőkés Laura pedig korcsoportjában országos bajnok lett. A csapatok versenyében az összes szegedi versenyző nyakába érem került. Az I. korcsoportban a „Fáraó" csapat (Bánóczki Jázmin, Domonkos Luca, Cserháti Abigél, Gábor Regina, Szőnyi Noémi) a dobogó 2. fokára állhatott fel, a II. korcsoport kiscsapatok versenyében a „Trespassing" nevezetű formáció (Magyar Janka, Németh Anna, Popik Petra) a 4. helyen végzett, a nagycsapatoknál versengő „BFB"  (Csizmadia Rebeka, Harmath Zsófia, Kis Boglárka, Pozsár Szonja, Tóth Laura, Szalai Léna) pedig bronz éremmel térhetett haza.
 
December másodikán, a szegedi Phoenix Fittness csapata rendezte meg az év idei utolsó FIT-KID versenyét. A délelőtt folyamán elkezdődött az I.osztály 2017/18-as csoportos versenyszezon, ami egyben az 1. kvalifikációs állomás az őszi nemzetközi versenyre. Kiscsapatok versenyében I. korcsoportban „Jazz korszakai", II. korcsoportban a „Pink Panther" és a III. korcsoportban a „Look at me!" képviselte a szegedi egyesületet. A „Jazz korszakai" (Keresztúri Kata, Szabó Vivien, Szőnyi Noémi) elnevezésű trió a 4. helyen, a „Pink Panther" (Gera Dorottya, Kéri Romina, Tőkés Laura) csapat a 3. helyen végzett. A Lego figurák (Göröncséri Virág, Keresztúri Kata, Narozsnik Laura, Sisák Barbara, Szabó Vivien, Vidiczki Jázmina) egy fergeteges gyakorlattal korcsoportjuk legjobbjainak bizonyultak. Ez év tavaszán debütált a fitkid új, BigFree elnevezésű kategóriája, ahol korosztálytól függetlenül 7-15 fős csapatok versenyezhetnek: itt a Phoenix edzőiből és versenyzőiből összeállt csapat „Illuzionisták" néven a harmadik lett. A csapat tagjai: Tőkés Laura, Kéri Romina, Gera Dorottya, Krivokapics Katarina, Magyar Janka, Kecskés Réka, Kecskés Lili, Szabó Nóra, Czavalinga Dóra, Tóth Lili.

A délután folyamán kezdődött a II./A osztály egyéni versenye, ahol 6 szegedi versenyző (Domonkos Luca, Narozsnik Laura, Magyar Janka, Sisák Barbara, Szőnyi Noémi, Vidiczki Jázmina) mutathatta meg tudását. Laura a II. korcsoport legjobbjának bizonyult, ugyanebben a korcsoportban Jázmina 3., Barbi a 4. helyen végzett. A III. korcsoportban Noémi állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A VII. korcsoportban szintén phoenix-es versenyzőhöz került az arany érem, ezúttal Jankának tapsolhatott a hazai közönség.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gyermekklinikán jótékonykodott a Fradi szegedi játékosa

A gyermekklinikán jótékonykodott a Fradi szegedi játékosa
A szegedi gyermekklinikát gyógyuló kis betegeknek vitt ajándékcsomagot a Ferencváros Szegedről indult védője, Batik Bence. Tovább olvasom