Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Rendhagyó tesióra a Szedeákkal

Rendhagyó testnevelésórán járt ma délelőtt a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata a Tisza-parti Általános Iskolában.
Bátran kijelenthetjük, hogy szerencsés helyzetben vannak a szegedi iskolák, hiszen a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata és a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata is igen aktív, rendszeresen felkeresi a szegedi sulikat, találkozik a gyerekekkel.

Rendhagyó tesióra a Szedeákkal

Így történt ez ma délelőtt az újszegedi Tisza-parti Általános Iskolában is. 10 órakor egyszer csak betoppant a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese, a gyerekek mit sem sejtve arról, hogy a tesiórán hamarosan a kosárlabda játssza majd a főszerepet. Fodor Péter vezetőedző, Bonifert Domonkos edző, Maronka Zsolt, a Szedeák Nonprofit Kft. ügyvezetője, Kiss Zsolt csapatkapitány, Molnár Miklós, Tanács Attila, Csorvási Levente, Jonathan Levy, Tomiszlav Ivosev és Nebojsa Dukics lepte meg a fiatalokat. Gyorsan előkerültek a füzetek, a tollak, mindenki az óra végét várta, autogramra vadásztak.

Rendhagyó tesióra a Szedeákkal. Galéria: Frank Yvette

Közben egy kis edzésbemutató szerepelt a programban, majd dobópárbaj következett. Végül a Molnár Miklós/Maronka Zsombor, Tomiszlav Ivosev/Bárány Bence és Nebojsa Dukics/Kereszty Loránd párosok nyerték a vetélkedőt, és vehették át a Naturtex Kft. ajándékát.

Nem vett vissza a ritmusból a Naturtex, egy gyors edzőmeccs kerekedett, vegyesen. Fodor edző Bonifert mester ellen csatázott. Mi lett a végeredmény? Nyert a kosárlabda. Nagy győzelem volt, a tesióra után 40 percig osztogatták az autogramot a játékosok, mindenki aláírással szeretett volna hazamenni. És ami igazán jó hír: a Tisza-parti Általános Iskola csatlakozott a Törpkosár programhoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csányi Dániel: Szeged a favorit

Sorozatunkban sportolókkal, sportvezetőkkel beszélgetünk – kicsit másként. Csányi Dániel (21) a Kecskemét röplabdázója, ám Szegeden, a HPQ színeiben fedezte fel őt a szakma. Tovább olvasom