Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Roncsderbi: izgalmas futamok

A vásárhelyi Rolandringen rendezték meg az országos gyorsasági roncsderbi legutóbbi futamát.
A nehéz pályán széria géposztályban ismét jól szerepeltek a makói versenyzők, Dömösi Róbert és Molnár Tibormegint nagy csatákat vívott egymással: ezúttal előbbi lett az első, utóbbi a második. A harmadik helyet szétszakadt lengéscsillapítóval a balástyai Faragó B. Róbert szerezte meg.

A II. géposztályban a mórahalmi Szűcs István nem volt szerencsés. Technikai okok miatt az egyik futamot nem tudta befejezni, így csak a második helyen végzett. Az első id. Gombai Zoltán lett Kecskemétről, a harmadik pedig az ásotthalmi Kószó Rolf.

Az I. géposztályban sem ment minden egyszerűen, hiszen nemcsak egymás ellen, hanem a pálya gödreivel is küzdöttek a versenyzők. A deszki Zámbó Mihály harmadik helyen végzett, a második egy lengéscsillapító-görbüléssel Kecskemétről ifj. Gombai Zoltán lett, az első helyen a mezőtúri Tóth Richárd szerezte meg.

A következő futamot július 24-én rendezik meg Kiszomboron.

A bajnokság állása, széria géposztály: 1. Dömösi Róbert (Makó) 32, 2. Molnár Tibor (Makó) 24, 3. Baranyi Sándor (Kiszombor) 20 ponttal. II. géposztály: 1. id. Gombai Zoltán (Kecskemét) 36, 2. Szűcs István (Mórahalom) 36, 3. Hajdú Imre (Mórahalom) 15 ponttal. I. géposztály: 1. Tóth Richárd (Mezőtúr) 38, 2. ifj. Gombai Zoltán (Kecskemét) 32, 3. Zámbó Mihály (Deszk) 20 ponttal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatot rúgott a HFC a Palotának

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a HFC NB III-as labdarúgócsapata. Tovább olvasom