Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Sebők Benedek a junior trónra ült

A Szeged Squash Club Szabadidőközpont adott otthont a 7. Hungarian Junior Open nemzetközi utánpótlás fallabdaversenynek. A Kenyérgyári úton található sportközpont ismét remek házigazdának bizonyult, minden résztvevő elégedett volt a szervezéssel.
A szegedi versenyzők, a Tisza SE fallabdásai ismét bebizonyították, hogy az országban az egyik legjobb nevelőmunka a városban folyik, hiszen a négy magyar éremből, hármat a TSE versenyzői nyertek. Különösen a 15 éves fiúk vetélkedése hozott nem mindennapi izgalmat, hiszen két Tisza-parti versenyző, Sebők Benedek és Rácz Péter nézett egymással farkasszemet a fináléban. Végül ismét a korosztályában hazai ranglistavezető Sebők diadalmaskodott, de Rácz is elégedett lehetett az ezüstéremmel. Még egy második hely jutott a Tisza SE-nek, a leányok 13 éves vetélkedésében Csókási Gabriella állhatott fel a dobogó második fokára.

GU13: 2. Csókási Gabriella, 4. Újfalusi Klaudia, 5. Kopilovics Annamária, 6. Nacsa Zsófia, 7. Lázár Alexa.
BU13: 10. Rózsa Gábor, 12. Kurusa Levente, 13. Szabó Kristóf, 14. Ruzics Tamás. GU15: 6. Publik Henrietta. BU15: 1. Sebők Benedek, 2. Rácz Péter, 11. Vas Márton, 14. Hódi György. GU 17: 12. Csókási Eszter, 14. Hódi Emese. BU 17: 6. Hoffmann Péter. BU 19: 7. Vas Máté, 8. Balogh Áron (Platán), 13. Baláspiri Dávid, 18. Földesi Dániel, 19. Kolhrusz Balázs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Talmácsi Gábor szombaton Szegedre érkezik

Szombaton a Délmagyarország és a Pick Szeged vendége lesz Talmácsi Gábor… Tovább olvasom