Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Sport-szelet

Hírek Csongrád megye sportéletéből. Floorball,szenior nemzetközi úszóverseny, torna. Részletek a cikkben.
Benkó ötödik helye

A KSI- kupa gyermek kezdő fiú országos tornaversenyen szerepeltek a szegedi Arany János Általános Iskola diákjai. A csapatversenyben az Arany Torna DSE „B" jelű ötöse (Gellért Sebestyén, Torma Norbert, Szabó Máté, Berényi Kristóf, Benkó Balázs) a 9., az „A" jelű csapat (Szabó Kolos, Körmendi Norman, Szabó Nándor, Benkó Barnabás, Szirák Szabolcs) pedig a 10. helyen végzett, míg egyéniben Benkó Balázs ötödik, Szirák Szabolcs hatodik lett.

Szeniorérmek

Első alkalommal rendeztek a szenioroknak nemzetközi úszóversenyt a baranyai megyeszékhelyen, Pécsett. Hódmezővásárhelyt 4 fős csapat képviselte, szép eredményeket értek el: Zenke József 3 aranyat és 1 ezüstöt, Krámli István 2 aranyat és 1 bronzot, Molnár Ernő 1-1 aranyat és ezüstöt, míg Dittrich Róbert 1 ezüstérmet szerzett.

Nyolc másodpercen múlt

Mindössze nyolc másodpercen múlt, hogy a pitvarosi Petőfi Sándor Általános Iskola fiú floorballcsapata nem jutott be az egyenes kieséses szakaszba az országos diákolimpia III. korcsoportos elődöntőjén. A Jászberény elleni 2–2-vel még továbbjutott volna Moravszki Gábor együttese (Csordás Bence, Kecskeméti Mihály, Horváth Máté), ám a jégkorongban is szereplő jászságiak végül győztek, így előztek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bujáki Bence az év BMX-ese

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, kik sportágukban az év legjobbjai. Tovább olvasom