Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Sport-szelet

Hírek Csongrád megye sportéletéből
Ismét Újév-kupa

Ismét, immár 21. alkalommal rendezik meg az Újév-kupa Kovács Sándor kispályás labdarúgó-emléktornát. Az eseménynek január 11–12-én a szegedi Fodor-középiskola tornacsarnoka ad otthont. Nevezni két korcsoportban, nyílt és +35-ös kategóriában lehet, a határidő január 7., a nyilvános sorsolást január 8-án tarják.

Információ Szél Tibortól (70/931-2191) kérhető.

Pro Liga Kisteleken

A 11. Kistelek-kupa kispályás labdarúgótorna betéteseménye lesz január 4-én és 5-én a pénzdíjas (összdíj: 1 millió forint) Pro Liga, amelyre még két csapat jelentkezését várják. Az elérhetőségek: www.facebook.com/kistelekiteremfoci vagy a 70/776- 8281-es telefonszám.


Givaudan-kupa

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezik a makói téli kispályás labdarúgótornát, amely immár a Givaudan-kupa nevet viseli. Az esemény január 4-én kezdődik, a játéknapok szombaton és vasárnap 10 órától lesznek. A viadalon nyílt kategóriában olyan labdarúgók vehetnek részt, akik nem játszanak NB-s bajnokságban, kivétel csapatonként maximum 2 fő. A megyei I., II., III. osztály igazolt játékosai korlátlan számban szerepelhetnek a csapatokban. A 35 év felettieknél kizárólag az 1979-ben vagy annál korábban, a 45 év felettieknél pedig kizárólag az 1969-ben vagy annál korábban született játékosok alkothatják a csapatot. Lesz női torna is, itt nincs különösebb korlátozás. A nevezéseket a nevezési díj befizetését követően legkésőbb január 2. (csütörtök) 15 óráig a Makói Ifjúsági Klubba (Makó, Széchenyi tér 6.) vagy a technikai megbeszélés helyszínére (január 2., csütörtök, 15 óra, a Pulitzer József Kollégium társalgójában – Makó, Posta u. 6.) kell beküldeni, illetve befizetni. A teremfoci-bajnoksággal kapcsolatban Kovács Gábor (30/337-8958) ad felvilágosítást.


Pedagógusok tornája

A januárban megrendezendő Pedagógus-kupa kiírását a szervezők kénytelenek voltak megváltoztatni, mivel a +35 éves kategória több csapatot hátrányosan érintett. Ezért a kiírást úgy módosították, hogy a tornát nyílt kategóriára változtatták, így 35 évesnél fiatalabbak is játszhatnak. Természetesen a tanári diplomát vagy a pedagógusi tevékenységet továbbra is igazolni kell.

A tornát január 11-én bonyolítják le, nevezni a sorsolás napjáig lehet a következő telefonszámon: 20/393-3335 (Gyenge Balázs). A sorsolás január 6-án 18 órakor lesz a szegedi Krúdy Gyula szakközépiskolában. A részletes versenykiírás-tervezet a www.pedkupa.freeweb.hu honlapon olvasható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy remek év remek zárása

Lapunk és a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata is jótékonykodott, a megyei sportolók pedig nemzetközi terepen remekeltek decemberben. Méltó lezárása volt a hónap 2013-nak. Tovább olvasom