Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Sportmatrica Mánia sportági összefogással

Hazai csapatok és sportolók kaptak helyet a legújabb Sportmatrica Mániában. A keményezéstől azt várják, hogy a sportági utánpótlás-nevelés feladatainak segítése is megvalósul.
A hazai  kézilabda, vízilabda és kosárlabda első osztályú férfi  bajnokságainak csapatai, a magyar válogatott és a külföldön játszó  magyar játékosok teljes mezőnye helyet kapott a legújabb  Sportmatrica Mániában, amely az Élj Okosan Alapítvány  sportnépszerűsítő országos programja keretében indult útjára.

A Magyar Sportmatricás Gyűjtőalbumok és a 8 db-os Sportmatrica Csomagok egyedi kezdeményezésre, a sportági szövetségek és első osztályú bajnokság klubjainak különleges összefogásával jött létre országos lefedettséggel. Az akció célja, hogy az albumokkal és a látványos sportmatricákkal a kiváló sportolók révén még nagyobb kedvet csináljon a sporthoz, így az egészséges életmódhoz is - tudatták a megállapodás aláírói az MTI-vel.

A kezdeményezéstől azt várják, hogy a sportági utánpótlás-nevelés feladatainak segítése is megvalósul, a matricacsomagonként több tíz forintnyi támogatás révén. Ezt az alapítvány a résztvevő szövetség útján nyújtja a klubok felé céltámogatással.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZKSC: érmek a maratonról

Újabb érmeket szereztek a Szegedi Kerékpáros Sport Club mountain bike szakosztályának versenyzői, ezúttal maratoni távokon bizonyítottak. Tovább olvasom