Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -3°C | 3°C Még több cikk.

Süli Róbert: Csak csendben

„Csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja!" Fiatalabb korunkban mi is játszottuk ezt, amit egyre halkabban mondtunk a végén.
A Magyar Kézilabda-szövetség is azt szeretné, ha itthon, a bajnoki meccseken csend lenne. Senki ne nyissa ki a száját, mi az, hogy dobot püföl a szurkoló, az pedig már felháborító, hogy dudát fújnak több százan a lelátón. Mit képzelnek?! Csak csendben, szépen üljenek! A szpíker ne biztasson, ne örüljön a gólnak, csak mondja be, szépen, csendben: gólszerző: Vadkerti Attila. Ne szórakozzunk, ne érezzük jól magunkat, csak üljünk, csendben!

Igaz, Németországban, Szlovéniában, Horvátországban mindent lehet. Ordítani, a szpíkernek végigbeszélni a meccset, dobolni, nyomni a dudát ezerrel. Ezért megbüntetni egy csapatot, mert hangkeltő eszközöket vittek be a nézők? A szövetséget nem kellene megbüntetni? A magyar kupa döntőjén sem az elnök, sem a főtitkár nem volt jelen! A sportág egyik legfontosabb eseményét nem tisztelték meg a jelenlétükkel. Ismerve a magyar állapotokat, lehet, hogy legközelebb az lesz a baj, hogy a szurkolók ugyanolyan mezben vannak a lelátón, mint a játékosok. Nem gond! Akkor megyünk félmeztelen, de együtt ordítjuk, hogy Pick Szeged!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szövetségben a Picken verték el a port

Mind a fegyelmi, mind pedig a versenybizottság egyértelműen a Pick Szegedet, illetve Bajusz Sándort tette főbűnössé a történtekért... Tovább olvasom