Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Szeged Beton: újabb trió csatlakozott

Szeged - Emlékeznek a Trio együttesre? A legmélyebb nyomot a Da Da Da! című száma hagyta, talán 1982-ből. Tipikusan egyslágeres banda volt. Azóta se sokat hallottunk róluk.
Mit keres a nosztalgiázás az A-Híd Szeged Beton VE keddi edzésével kapcsolatosan? Egyszerű a válasz: újabb trió csatlakozott a kerethez. Szerencsére ők nem énekelnek, hanem inkább pólóznak, és nem is rosszul. Hegedüs Gábor és Joseph Kayes Máltáról tért vissza a magyarkupa-győztes csapathoz, az ausztrál Aaron Younger pedig az olimpiai pihenője után tért vissza sikereinek helyszínére.

Egyre népesebb az A-Híd Szeged Beton VE kerete. Fotó: Karnok Csaba
Egyre népesebb az A-Híd Szeged Beton VE kerete. Fotó: Karnok Csaba


Vincze Balázs nem adott könnyített munkát a három visszatérőnek, rendesen meghajtotta őket, csakúgy, mint a többieket. Szivós Márton hivatalosan hagyta ki a tegnapi napot, Honvéd-sportolóként köszöntötték Budapesten, míg Molnár Tamás jövő héten áll munkába, pénteken tér haza Máltáról. Molnár Dávid visszatért a juniorválogatottból – hatodik lett az Eb-n a magyar válogatott –, és szerencsére a többiek is rendben vannak, egészségesek.

Nagy kérdés, hogy Nagykanizsán lesz-e az mk-selejtező, hiszen a kanizsai uszoda keskeny, és 180 centiméter mély... Az biztos, hogy az UVSE, a Nagykanizsa, a Kaposvár és az FTC lesz a címvédő ellenfele a jövő hétvégén. Lehet, hogy végül Budapesten, de az sem elképzelhetetlen – a drukkerek ennek örülnének –, hogy Szegeden rendezik majd a selejtezőt.

* * *

Fuss egy kört az A-Híd Szeged Betonnal!

Szeptember 18-án (kedd) 17 órakor immár második alkalommal invitálja a mozogni vágyókat a magyarkupa-győztes Tisza-parti csapat. A Fuss egy kört az A-Híd Szeged Betonnal! kocogódélutánt ismét az újszegedi ligetben rendezik, a Belvárosi híd újszegedi hídfőjénél lesz a találkozó, és a résztvevők egy kört futnak a ligetben. Vincze Balázs együttese teljes kerettel vesz részt az eseményen, és próbálja meg népszerűsíteni a mozgást. Az biztos, hogy sok-sok szegedi sportoló is feltűnik a futáson, az elmúlt évben is többen csatlakoztak a Beton remek kezdeményezéséhez. A pólócsapat mindenkit nagy szeretettel vár az eseményre, a játékosok bíznak abban, hogy sikerül megdönteni a tavalyi 600-as részvételi csúcsot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

UTC: új napok új reményekkel

A legutóbbi, veszprémi 5–0-s sikerben főszerepet vállalt a szegediek fiatalja, a két gólt szerző Domonkos Ferenc. Tovább olvasom