Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Szegedi TE: díjátadó és ünnep

Igazi ünneppé varázsolja az utolsó idei bajnoki mérkőzését a Szegedi TE férfi tekecsapat, amely szombaton a Zalaegerszeg ellen (kezdés: 14 óra) olimpikonok segítségével veheti át a tizedik bajnoki címért járó kupát és érmeket.
Bemutató a Phoenix Fitness Szeged fiataljainak, B. Tóth Lili és Czavalinga Dóra tanítványainak részvételével, díjátadó az olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok kenus, Vajda Attila és az olimpiai 11., Universiade-győztes, Európa-bajnoki 3. súlyemelő, Nagy Péter segítségével – igazi gálaműsort szerveztek a Szegedi TE tekecsapatának vezetői, hogy emlékezetessé tegyék a tizedik bajnoki címet, illetve annak hivatalos érem- és kupaátadását.

Nemcsak a záróesemény, hanem maga a mérkőzés is sok érdekességet tartogat annak ellenére, hogy már hetekkel ezelőtt eldőlt, a Szegedi TE megnyeri a történelmi aranyérmét, a Zalaegerszeg pedig második lesz a 2013–14-es bajnokságban. Ám a két csapat szombaton 14 órakor az újszegedi teke- és bowlingcentrumban kez- dődő összecsapása a rájátszás 6. fordulójában a presztízs miatt mégsem lehet érdektelen. Ráadásul a csehországi Brnóban május 18. és 24. között rendezendő 5. egyéni világbajnokságon várhatóan mindkét együttesből lesz induló.

Zapletánt is lehet majd ünnepelni. Fotó: Karnok Csaba
Zapletánt is lehet majd ünnepelni. Fotó: Karnok Csaba

A bajnokság eddigi három meccsét egyaránt a Szeged nyerte sorrendben 7,5:0,5-re, 8:0-ra és 5:3-ra, ám a riválisok összecsapása sosem előre lefutott. Izgalom, ünnep, gála – a szurkolók mindezt ingyen élvezhetik majd.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyeegy: Révész Roland tippel a hétvégére

A Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában több olyan mérkőzés is lesz, amelyen az élcsoport tagjai játszanak a kiesés elől menekülő csapatokkal. Tovább olvasom