Délmagyar logó

2018. 02. 26. hétfő - Edina -9°C | -2°C Még több cikk.

Szeviép Szeged: kölcsönhöz folyamodtak

Mindennapos fizetési nehézségei enyhítésére a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapatát működtető kft. 12 millió forintos kölcsönért folyamodott a városhoz. A pénzt a december 10-i közgyűlésen szavazhatják meg az egyesületnek.

Fizetési nehézségei enyhítése érdekében 12 millió forintos kölcsönért folyamodott a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapatát működtető Szeviép-Szeged Kosárlabda Sport Kft. a városhoz. A kérelmet a szegedi közgyűlés december 10-i rendes ülésén tárgyalja.

– Mivel a főszponzorunk ellen felszámolási eljárás van folyamatban, a „beragadt" anyagi forrásaink miatt mindennapi fizetési nehézségekkel küzd a sportszervezetünk. Bár keressük a csapat névadó szponzorát, tárgyalásokat folytatunk a lehetséges jelöltekkel, és eddigi főtámogatónk is kijelentette, hogy habár eddig még nem kaptunk tőle segítséget, lehetőségeihez mérten továbbra is támogatja majd az csapatot, a jelenlegi gondok megoldására és a tartozások kiegyenlítésére kölcsönt kértünk, csakúgy, ahogy korábban több szegedi élvonalbeli csapat is megtette ezt nehézségei enyhítésére – mondta Domokos Mihály, a Szeviép-Szeged ügyvezetője.

A Szeviépnél remélik, hamarosan leküzdik a nehézségeket, és a jövőben is a csapat múltjához méltón szerepelnek majd a magyar élvonalban.

Továbbjutottak

Bejutott a Szeviép-Szeged a női kosárlabda Európa Kupa legjobb 32 csapata közé, miután szerda este a csoport másik két csapatának mérkőzése (Waver–Gran Canaria 72–79) a szegediek számára kedvező eredménnyel zárult, így Némethék a második helyen zártak. Az EK alapszakaszából a csoportok első két helyezettje és a nyolc legjobb harmadik léphet a legjobb 32 közé, ahová a Seat Lami-Véd Győr már korábban bejutott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonhat csapat a Mikulás-kupán

Szombaton immár ötödik alkalommal rendezik meg Szegeden a Mikulás-kupa utánpótlástornát. Tovább olvasom