Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Szeviépes tréfálkozás

A sportolókra mindig jellemző a tréfálkozás. Nem hinném, hogy akadna olyan Csongrád megyei egyesület, ahol valakit ne vicceltek volna már meg. A poénok természetesen a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapatára is jellemző.
Az őszi BSE elleni idegenbeli rangadó után a Tisza-parti vezetők jókedvűen beszélgettek a városmajori sportcsarnok büféjében. Volt ok az örömre, hiszen a rangadón 74–70-re nyert a szegedi együttes.

Domokos Mihály ügyvezető is majd kiugrott a bőréből. Mivel az ünneplés nem tarthatott hajnalig, hiszen haza kellet utazni, így este kilenc óra környékén indulásra szánta el magát a társaság. Igen ám, de ekkor jött a legnagyobb meglepetés. A büfés hölgyet a szegedi vezetők felbérelték, hogy jó hangosan köszönjön Domokos Mihálynak, és mondjon néhány szép mondatot még.

– Viszontlátásra, tanár úr! Jó utat hazáig! – jött a bérelt mondat.
– Viszontlátásra! – érkezett a válasz.
Senki sem mert röhögni, pedig majd szétvetette a bandát. És Domokos tanár úr mesélt!
– Látjátok, mindenhol vannak tanítványaim! Hihetetlen!

Hazáig ment a füzge. Mint újságíró Szegedig tettem alá a lovat, a válaszokat pedig a másik gépkocsi utasainak küldtem SMS-ben. Ők dőltek a röhögéstől, mi csak csendben ültünk a gépjárműben. Volt ott minden! Csak egy látványos idézet ezek közül.

„Én mindig mondom a tanítványoknak, hogy nem azért nem köszönök az utcán, mert fenn hordom az orrom, hanem azért, mert nem ismerem meg őket, olyan sok tanulóval van dolgom!"

No de a lényeg, hogy a BSE-s bérelt tanítvány köszönt! Természetesen jó sportvezetőhöz méltóan nyomozásba kezdett Domokos Mihály. Hívott mindenkit, hogy ki lehet az ismeretlen lány...
„Levelezős lehetett, vagy pedagógia szakon végzett! Őket ismerem a legkevésbé!"

Mivel a tanár úr nem adta fel a kutatást, másnap kiderült a turpisság, hogy csak vicceltünk vele.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúsztatott betonos szívatás

Aki ismeri Juhász Györgyöt, az pontosan tudja, hogy a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatának… Tovább olvasom