Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Szilvasán csak hitegette a Szentest

Augusztus közepén örömmel újságolta a Bodrogi Bau-Szentes új trénere, Vass Sándor, hogy náluk folytatja pályafutását az Újpest tehetséges balkezes pólósa, Szilvasán Bence. Mostanra aztán kiderült, a 19 éves játékos csak hitegette a szentesieket.
A Bodrogi Bau-Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapatának magyarkupa-meccsein hiába keresték a Kurca-parti drukkerek a juniorválogatottal az isztambuli Európa-bajnokságon szerepelt Szilvasán Bencét. Amikor a pólósról faggattuk, a válaszadás előtt nagyot sóhajtott Vass Sándor edző.

– A lényeggel kezdem: Szilvasán nem bennünket erősít az előttünk álló évadban, hanem a holland Eindhovent – informálta lapunkat a tréner. – Két hónapig húzta az időt, aztán cserbenhagyott mindenkit: kitolt a játékosokkal, az egyesülettel és velem is. Pedig mindent átbeszéltünk vele – pénz, iskola, lehetőségek –, mindenben megállapodtunk. Mivel váltig állította, hogy az Újpestből hozzánk igazol, albérletet is szereztünk neki. Nem velünk, hanem a juniorválogatottal készült egész nyáron, ezért, amikor Szolnokon szerepeltünk felkészülési tornán, az ott szintén részt vevő Újpest vezetőjének odaadtuk az átigazolási lapot. Aztán vártuk, hogy a játékos aláírásával az visszakerüljön hozzánk. Teltek, múltak a napok, a papír viszont csak nem akart megérkezni. Kisvártatva érkezett a hír, Bence aláírt az Eindhovenhez. Gondolhatja, mit éreztem... Nem az a fő baj, hogy nem bennünket választott, hanem az, hogy végig hitegetett. Nem volt korrekt. Amit velünk művelt, azt én úgy hívom: gerinctelenség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi elnöke van a Magyar Szabadidősport-szövetségnek

Horváth Andrásról, a Maty-éri olimpiai vízicentrum igazgatójáról egészen biztosan kevesen tudják, hogy társadalmi munkában a Magyar Szabadidősport-szövetség elnöke. Bejárva az összes lépcsőfokot jutott el az alapító tagságtól az elnöki székig. Tovább olvasom